Takaisin sivun yläreunaan

Aktiviteetteja ja kokouksia Tahkolla

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Tahko Spa, Oodia/Mirka Happonen | Kaupallinen yhteistyö

Parhaimmissa kokouksissa on hupia ja hyötyä samassa paketissa.

Vuoden mittaan yrityksissä järjestetään monenlaisia työpajoja, kokouksia ja strategiapalavereita. Usein palaveri- tai kehittämispäivä kannattaa suosiolla siirtää pois yrityksen omista tiloista. Uudessa ympäristössä ajatukset kulkevat kirkkaammin ja kokouspäivä tehostuu huomattavasti. Kokouspäivän viettäminen lähellä luontoa auttaa keskittymään ja happihyppelyt antavat aivoille virtaa asioiden käsittelyyn.

Kuopiolaisten oma palaverikeidas löytyy kolmen vartin ajomatkan päästä Tahkolta. Tahkon vapaa-ajankeskuksessa yhdistyvät savolainen vieraanvaraisuus sekä laaja elämystarjonta. Tahkon ytimessä sijaitsee Tahko Spa Hotelin majoitus-, kylpylä- ja vapaa-ajankeskus. Siellä on helppo järjestää kokous, olipa kyseessä muutaman hengen pieni päiväpalaveri tai useiden satojen osallistujien vilkas kokousviikonloppu.

Tahko Span vapaa-ajankeskuksessa on useita erikokoisia kokoustiloja. Esimerkiksi monitoimihalli Tahko Areena mahdollistaa erilaiset tilaisuudet jopa 200 osallistujalle. Toimiva kokoustekniikka ja parisataa henkilöä vetävä Ravintola Riemu varmistavat sujuvasti kulkevan kokouspäivän. Kun kokoustarjoilut ja -tilat ovat saman katon alla, ei siirtymiseen kulu ylimääräistä aikaa.

Kokouspaketteihin kuuluvat muun muassa ravintola Riemun runsas lounas sekä taukotorin noutopöytä aamu- ja iltapäivällä. Tahko Span ammattitaitoinen henkilökunta auttaa kokousjärjestelyissä ja takaa sujuvan kokouspäivän. Ammattilaiset osaavat suositella myös sopivaa aktiviteettia kokousryhmän virkistykseksi.

Mäkiaution rotko on upea käyntikohde. Kuva Oodia/Mirka Happonen

 

Miltä kuulostaisi vaikkapa patikointi Tahkovuoren huipulle ihailemaan uutta Mäkiaution rotkon kohdetta? Perillä voi keittää nokipannukahvit, paistaa makkarat ja ihastella upeaa näköalaa uudella laavulla. Vauhdikkaampaan menoon sopii vaikkapa maastopyöräily pitkin Tahkon monipuolisia maastoja. Sähköavusteisuus varmistaa, että kulkeminen on kevyttä ja pyörälenkin jälkeen on vielä voimia osallistua muihinkin alueen aktiviteetteihin.

Yhdessä voi mennä myös kisaamaan SuperCorner Tahkon superkisailuihin, tai ottaa toisista mittaa keilaamalla. Isomman ryhmän kanssa voi järjestää vaikkapa hauskat Savolaiset olympialaiset. Erilaisten lajien parissa ryhmän on helppo tutustua toisiinsa.

Aktiivinen kokouspäivä tuo vaihtelua ja saa luovuuden kukoistamaan.

Päivän kruunaa saunominen ja pulahtaminen kylpylän lämpimiin vesiin. Maistuvan illallisen jälkeen on mukava istua yhdessä iltaa huoneiston viihtyisässä oleskelutilassa tai monipuolisen kokouspäivän päätteeksi painaa pää pehmeään tyynyyn.

Tahko Span majoitukset ovat hyvin varusteltuja ja korkeatasoisia ja sijaitsevat loistavalla paikalla Tahkon ydinkeskustassa. Vuodepaikkoja on yhteensä 140 ja lisävuoteilla jopa 200 vuodepaikkaa.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Tahko Spa Oy

Keitaankatu 1, 73310 Tahkovuori
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä
Mirka Happonen