Takaisin sivun yläreunaan

Anna itsellesi laatuaikaa

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Oodia/Mirka Happonen | Kaupallinen yhteistyö

Ihonhoidon yhteydessä siirrytään offline-tilaan ja nautitaan hetkestä.

Arjen kiireessä pysähtyminen ja kosketukset voivat jäädä muun hektisyyden varjoon. Stressi ja ylikuormittuminen ovat nykyajan ihmiselle tuttuja. Pitkittynyt stressi johtaa helposti palautumisongelmiin, kuten uniongelmiin ja jatkuvaan flunssakierteeseen.

– Itseään voi rauhoittaa tietoisella pysähtymisellä, kuten käymällä hieronnassa tai kasvohoidossa. Meillä käy esimerkiksi urheilijoita, jotka kokevat, että saavat paremmat unet rauhoittamalla hermostoa kasvohoidossa, kertoo ekohoitola Marlenan yrittäjä ja ekokosmetologi Marleena Väistölä.

Väistölällä on takana oma loppuunpalaminen, mikä on auttanut häntä ymmärtämään, että itsestä kannattaa pitää huolta. Huolenpito voi olla vaikkapa viiden minuutin iltarutiini, jossa rauhoitutaan ihonhoidon ääreen.

– Haluan opettaa myös lapsilleni, että minä, kuten kuka tahansa, ansaitsen oman hetken ja että se on paitsi itsestä huolehtimista, myös itsensä kunnioittamista, sanoo Väistölä.

Kasvohoidossa pysähtymisen ja hermoston rauhoittamisen lisäksi bonuksena myös iho ja keho tulevat hoidetuiksi. Kaikki hoidot räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan, ja niissä käytetään pääosin luonnonkosmetiikkaa. Hoitolapalveluiden lisäksi myynnissä on ihonhoidon verkkokurssi, jonka avulla jokainen voi tulla oman ihonsa ammattilaiseksi.

– Panostan yritystoiminnassa siihen, että hoitola on pysähdyspaikka. Sen seesteisen tunnelman sekä tarkkaan harkittujen tuoksujen ja musiikin parissa jokainen voi rauhoittua, Väistölä kuvailee.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Ekohoitola Marlena

Puijonkatu 15, 70100 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä
Mirka Happonen