Takaisin sivun yläreunaan

Maailmanmestaruuskisat Kuopioon 

Teksti Oodia/Saga Iinatti | Kuvat Bellanpuisto

Kuopion leveyspiirillä on harvemmin järjestetty maailmanmestaruuskisoja, mutta tänä kesäkuussa Citygolfin MM-kisat rantautuvat Bellanrantaan. World Adventure Golf Masters 2022 -kisa (WAGM) järjestetään Bellanpuiston citygolfkentällä 17.-19.6.2022. Laji kerää Kuopioon pelaajia noin 15 eri maasta ympäri maailmaa.

Ilmakuva Bellanpuiston alueesta: ylhäällä järvi, keskellä vihreät citygolfkentät ja alhaalla muuta aluetta
Bellanpuiston upeat kentät tarjoavat oivat puitteet kansainvälisille MM-kisoille.

 

Oodialla on ilo ja kunnia päästä näiden MM-kisojen yhteistyökumppaniksi! Kumppanuuteen kuuluu kisojen yhteistyöpakettien suunnittelu ja myyminen. Miltä tuntuisi, jos oma mainos, logo tai video näkyisi osana maailmanmestaruuskisoja? Olemme suunnitelleen innoissamme erilaisia kattavia näkyvyyspaketteja, joista kerromme mielellämme lisää.

Maailmanmestaruuskisat luovat mukana oleville kumppaneille mahtavan näkyvyysmahdollisuuden niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin. Kumppanit näkyvät monipuolisesti sekä paikan päällä kilpailussa että etukäteen sosiaalisen median kanavissa.

Kaksi nuorta henkilöä selin kameraan terassipöydän ääressä, takana sumeana citygolfin pelaajia
Citygolf on myös hauskaa seurattavaa ja hyvän mielen kesälaji.

 

Citygolf on hyvän mielen laji, jota katsojien kannattaa ehdottomasti tulla seuraamaan myös paikan päälle! Päivät kannattaa laittaa kalenteriin jo nyt, sillä tuona kesäkuisena viikonloppuna Bellanrannasa riittää varmasti vilinää. Katsojat pääsevät seuraamaan peliä oikealta aitopaikalta eli Bellanpuiston 50-paikkaiselta kesäterassilta ja nauttimaan samalla kesäkahvilan antimista.

Kisan järjestäjätahoina toimivat kuopiolainen minigolfseura Kuopio Adventure Golf Club ja Suomen Ratagolfliitto. Jo vuosia järjestetyt kilpailut jouduttiin koronapandemian takia perumaan parina viimevuotena, joten on mahtavaa, että nyt päästään oikeasti kisaamaan ja toivottavamaan kaikki tervetulleiksi Kuopioon.

Tutustu MM-kilpailujen mediakorttiin tästä >

Jaa artikkeli

Kirjoittaja

Saga Iinatti