Takaisin sivun yläreunaan

Etätyömatkailu virkistää

Teksti Oodia/Joona Paakkanen | Kuvat Tahko Spa/Raila Perttilä | Kaupallinen yhteistyö

Kaipaatko vaihtelua etätyöarkeen? Luonnonkaunis Tahko tarjoaa unohtumattomat puitteet niin rauhalliselle kuin aktiiviselle etätyömatkalle.

Etätyö on vapauttanut ihmisiä työskentelemään haluamassaan paikassa. Vaikka kotikonttorin olosuhteet olisivat kunnossa, on välillä rentouttavaa irtautua arjen rutiineista. Yhä useammat suomalaiset ovat intoutuneet matkailemaan etätöidensä ohessa.

– Halukkuus loma-asumiseen on lisääntynyt etätyöbuumin myötä. Jo pieni visiitti uusissa ympyröissä tuo uutta virtaa videopalaverien keskelle, naurahtaa kiinteistönvälittäjä Raila Perttilä Solid House Oy:stä.

Jos loma-asunnon ostaminen ei houkuta, on asunnon vuokraaminen huoleton tapa myös etätyömatkailuun. Hyvin varusteltu huoneisto, joka sijaitsee viehättävässä ympäristössä, tarjoaa puitteet niin työntekoon kuin rentoutumiseenkin. Helsingissä asuva Perttilä on itse ihastunut Tahkovuoren alueeseen. Seudulta löytyvät kaikki täydellisen etätyömatkan elementit, eli laadukasta majoitusta luonnonkauniissa ympäristössä ja erinomaisten palveluiden äärellä.

– Täällä kaikki on lähellä. On todellista luksusta, kun tauolla voi lähteä vaikka rinteeseen tai kuntosalille, Perttilä iloitsee.

Kiinteistönvälittäjä Raila Perttilä tekee mielellään etätöitä Tahkolta käsin.

– Myös sijainti on hyvä. Etelä-Suomesta katsottuna Tahko sijaitsee lähellä verrattuna esimerkiksi Lapin hiihtokeskuksiin.

Paljon Tahkolla aikaa viettävä Perttilä voi suositella Tahko Span Red Apartmentsin Golf- ja Vuori-huoneistoja. Tasokkaat ja valoisat huoneistot ovat kauniisti kalustettuja, ja ne sisältävät tarvittavat keittiökoneet, astian- ja pyykinpesukoneet, ruuanlaittovälineet, astiat ja ruokailuvälineet sekä vaatteiden kuivauskaapin ja liinavaatteet. Myös autopaikka ja liikuntavälinevarasto kuuluvat huoneistoihin. Etätyöläisten apuna on langaton WLAN-yhteys, joka mahdollistaa isojenkin tiedostojen käsittelyn.

Golf on laadukas 49,5 neliön huoneisto, jossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, avokeittiö, kylpyhuone, sauna, wc ja parveke. Sänkyjä on kolme ja huoneistossa on mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen. 58 neliön Vuori on viihtyisä neljän hengen huoneisto, jonne saa kaksi lisävuodetta. Molemmat huoneistot sijaitsevat Tahko Spa Hotellin päärakennuksen välittömässä läheisyydessä, kaikkien palveluiden äärellä.

Etätöidensä ohessa Perttilä on ehtinyt nautiskella Tahkon monipuolisuudesta. Runsaasti vuosien varrella kehittynyt alue on ympärivuotinen lomakohde, josta löytyy tekemistä säällä kuin säällä. Erilaisten luontoaktiviteettien lisäksi aikaa voi viettää vaikkapa kylpylässä, kuntosalilla, keilahallilla tai SuperCornerin aktiviteettipuistossa.

– Tahko on kaikkine tapahtumineen myös loistava kesäkohde. Tekeminen ei varmasti lopu kesken, joten tänne kannattaa tulla pidemmäksikin aikaa, Perttilä vinkkaa.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Tahko Spa Oy

Keitaankatu 1, 73310 Tahkovuori
Jaa artikkeli

Tekijät

Joona Paakkanen