Takaisin sivun yläreunaan

Hemmottelu kesäpäivään

Teksti Oodia/Saga Iinatti | Kuvat Pevonia | Kaupallinen yhteistyö

Täydellisen kesäpäivän kruunaa hemmotteleva hoito kasvoille tai koko vartalolle.

Ihon ja vartalon hemmottelu pitkän talven jälkeen tekee ihmeitä sekä rentouttaa mieltä. Koko vartalon hoitamiseen sopivat loistavasti rentouttava kuumakivihieronta, herkullinen suklaahieronta tai aromahieronta, joka lievittää talven jälkeistä kuivuutta ja vähentää turvotusta.

Kokovartalohieronta on loistava tapa nollata stressiä ja ottaa hetki aikaa itselleen. Hoito kruunaa täydellisen lomapäivän.

Kesän aikana iho voi joutua koville, sillä lomalla tulee vietettyä paljon aikaa auringossa. Aurinkosuojan käyttö vartalolla ja kasvoilla on erittäin tärkeää. Hoitolasta voi hakea iholle rauhoitusta ja kosteutusta, jos omat keinot eivät riitä.

Kauneushoitolan palveluihin kuuluvat monipuoliset rauhoittavat kasvohoidot, joilla saadaan palautetuksi ihoon kosteutta. Kasvohoitoja voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan, ja niitä on saatavilla myös nuorille.

Kauneushoitolassa käytetään luonnonmukaista Pevonia Botanican hoitosarjaa, joka tuo Suomen kesään trooppista raikkautta. Tuotesarjassa ei ole haitallisia säilöntäaineita, väriaineita, keinotekoisia hajusteita eikä allergeeneja. Uutena hoitosarjana hoitolalle on saapunut niin ikään luonnonmukainen Nacomi-tuotesarja. Edullinen sarja sopii loistavasti kaikenikäisille.

Kauneushoitola Organica on palvellut matkailijoita, lomalaisia ja muita hemmottelua kaipaavia Tahko Spa Hotelin yhteydessä jo melkein 18 vuoden ajan. Kauneushoitolan tiloja uudistetaan tulevalle kesälle. Hoitolalla on toimipiste myös Leppävirralla kylpylähotelli Vesileppiksen tiloissa. Vesileppikseen ajanvaraus tapahtuu vesileppis.fi-sivuston kautta.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Kauneushoitola Organica

Keitaankatu 1, 73310 Tahkovuori
(Puhelut 0,8 €/min+pvm/mpm)
Jaa artikkeli

Tekijät

Saga Iinatti