Takaisin sivun yläreunaan

Huoliteltuna päästä varpaisiin

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Oodia/Essi Huttunen | Kaupallinen yhteistyö

Itsevarmuus kasvaa kohisten, kun ulkonäkö vastaa omia toiveita.

On arjen luksusta saada olla ammattilaisen käsissä samalla, kun hiuksia, kynsiä tai ripsiä laitetaan. Arki helpottuu, kun olo on valmiiksi huoliteltu. Kauneustrendeissä suositaan nyt luonnollisuutta, mikä näkyy myös Hair & Beauty Loftissa.

– Nyt keskitytään enemmän hiusten hyvinvointiin. Erilaiset tehohoidot ovat suosittuja etenkin värjäämisen yhteydessä, ja niiden avulla hiusten kuntoa voidaan kohentaa. Värjäyksissä sekä myös hiustenpidennyksissä tähdätään luonnollisuuteen, kuvailee parturi-kampaaja Satu Kempas.

Myös kynsiteknikko Katariina Viskari sekä ripsiteknikko Heidi Knuuttila ovat huomanneet luonnollisuuden olevan vallitseva trendi. Ripsissä suositaan nyt hybridiripsiä, jotka tekevät lookista kevyemmän. Rakennekynsistäkin halutaan muodoltaan mahdollisimman luonnolliset ja hieman ohuemmat kuin ennen.

– Kynsissä trendeihin vaikuttavat hirveästi myös vuodenajat – talvella halutaan viileitä sävyjä ja kesällä kirkkaita, naurahtaa Viskari.

Ripsissä ja kynsissä suositaan nyt luonnollisuutta, kertovat kynsiteknikko Katariina Viskari sekä ripsiteknikko Heidi Knuuttila.

 

Tammikuussa avatun liikkeen palveluihin kuuluvat parturi-kampaamopalvelut, ripset ja kulmat, sokeroinnit sekä kynsipalvelut niin sormille kuin varpaillekin. Viihtyisät tilat ja rento ilmapiiri vetävät asiakkaita puoleensa. Saattaapa asiakasta tervehtimään tulla myös leppoisa salonkikoira Kerttu.

– Meillä on joustavat aukioloajat ja asiakkaita palvellaan aamusta pitkälle iltaan, vinkkaa Kempas.

Itselleen sopivan ajan voi varata puhelimitse, viestillä tai nettiajanvarauksen kautta. Hoitolan tuotteina käytetään ainoastaan laadukkaita ammattilaistuotteita, ja niiden valinnassa painotetaan muun muassa vegaanisuutta. Esimerkiksi kaikki ripsituotteet ovat suomalaista luonnonkosmetiikkaa.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Hair & Beauty LOFT

Kauppakatu 12, 70100 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä
Essi Huttunen