Takaisin sivun yläreunaan

Kokousta luonnon äärellä

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Oodia/Mirka Happonen | Kaupallinen yhteistyö

Rauhoittavan lammen ääressä voi viettää elämykselliset kokoukset ja palaverit.

Viiden kilometrin päästä keskustasta sijaitsee Hotelli IsoValkeisen rantasauna, jossa on upea takkakabinetti sekä kaksi saunaa pukuhuoneineen. Rantasaunalle voi kokoontua niin työn kuin perhejuhlankin merkeissä. Esimerkiksi kokous- tai virkistyspäivän voi aloittaa takkakabinetista, sillä siellä on kaikki tarvittava kokoustekniikka. Ryhmätöissä voi mainiosti hyödyntää pukuhuoneita, joten porukkaa saa tarvittaessa jaetuksi eri huoneisiin.

Kokoustauolla voi virkistäytyä vaikkapa pienellä happihyppelyllä lammenrannassa tai nauttimalla raikasta ilmaa viime kesänä rakennetulla terassilla. Vesistön äärellä mieli lepää ja agenda saadaan käydyksi läpi napakasti. Kun työasiat on hoidettu, voidaan päivää jatkaa rennommin.

Rantasaunan saunatilat on uusittu pari vuotta sitten. Molempiin saunoihin mahtuu noin 10 henkilöä, ja molemmissa pesutiloissa on kolme suihkua. Löylytiloissa on suomalainen ilmankosteusjärjestelmä, joka tekee saunasta terveysvaikutteisen ja rentouttavan wellness spa -kokemuksen. Uimaankin pääsee kesät talvet!

Hotellilta löytyy monta kokoustilaa, joista Lampisali on suurin. Täysin remontoitu sali vetää enimmillään jopa 420 henkeä, ja sen lattiaa voi napin painalluksella muuntaa tasalattiasta puoliauditorioksi tai täysjyrkäksi auditorioksi. Kaikkiaan hotellin 12 kokoustilaan mahtuu normaalioloissa tuhat henkeä.

Poikkeusaikana isot ja väljät tilat varmistavat, että turvaväleistä on helppo pitää huolta. Hotelli noudattaa tarkasti voimassa olevia viranomaissuosituksia ja -määräyksiä. Kaikki kokouspaketit räätälöidään toiveiden mukaan, jotta jokaiselle voidaan taata turvallinen osallistuminen.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Hotelli IsoValkeinen

Majaniementie 2, 70420 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä
Mirka Happonen