Takaisin sivun yläreunaan

Kombona makeaa ja tulista

Teksti Oodia/Roosa Palokangas | Kuvat Oodia/Roosa Palokangas | Kaupallinen yhteistyö
Perusainekset
  • 6 Liepuskan briossisämpylää
  • Eväsmiesten Zorzo-makkaraa
Chili con carne
  • 1 sipuli
  • 400 g jauhelihaa
  • 2–3 rkl tomaattipyrettä
  • 1–2 mahdollisimman kypsää tomaattia tai paseerattua tomaattia
  • ½ papumix-tölkki
  • 50 g säilykemaissia
  • ½–1 tl Gochujang-chilitahnaa oman maun mukaan
  • tuoretta chiliä oman maun mukaan
  • suolaa
  • pippuria
Lisäksi
  • creme fraichea
  • korianteria

Kuullota sipuli.

Lisää pannulle jauheliha.

Heitä joukkoon tomaatti, pavut, maissit ja mausteet.

Anna hautua niin kauan, että suurin osa nesteestä katoaa.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.

Paista makkara.

Lämmitä sämpylää mikrossa 15–20 sekuntia.

Levitä sämpylän pohjalle sipaisu creme fraichea ja laita päälle chili con carnea ja makkara.

Viimeistele annos karamellichilillä ja korianterilla.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Bierstube

Kasarmikatu 5–7, 70110 Kuopio
Ravintolavaunu Stubewagen, Kuopion Tori Instagram: @stubewagen Facebook: @stubewagen
Jaa artikkeli

Tekijät

Roosa Kosunen