Takaisin sivun yläreunaan

Laatumakuja mukaan

Teksti Oodia/Sari Kinnunen | Kuvat Oodia/Mirka Happonen | Kaupallinen yhteistyö

Uunituore kalakukko tai laadukas juustolautanen on myös mainio vieminen.

Ykkösherkun myymälästä Kuopion Kauppahallista saa perinteisen reseptin mukaisia kalakukkoja, joita valmistetaan samalla reseptillä jo kolmannessa sukupolvessa. Nämä Kuopion Perinnetuotteen valmistamat herkulliset kukot ovat voittaneet kalakukkojen suomenmestaruuskisat jo useana vuonna peräkkäin. Tuoteperheenä kalakukot ovat varsin laaja, sillä niitä valmistetaan muikusta, ahvenesta, lohesta, lihasta ja lantusta.

Myymälästä löytyy myös laaja valikoima erilaisia laadukkaita juustoja, jotka tulevat suoraan valmistajilta ja maahantuojilta. Samasta paikasta saa myös erilaiset hillokkeet juustojen kaveriksi. Myymälän kattava leikkelehylly on puolestaan täynnä laadukkaita kinkkuja ja salameja. Näistä saa kasatuksi herkkulautasen kotiin tai viemiseksi.

Ykkösherkun verkkokaupasta voi tilata uunituoreen kalakukon tai erilaisia kalajalosteita. Valikoimissa on lämminsavustettua ja loimutettua kalaa ja kalafileitä sekä graavattuja ja kylmäsavustettuja kalafileitä. Verkkokaupasta voi valita itselleen sopivan määrän mieleisiään tuotteita sekä noutopäivän, jolloin tuotteet ovat valmiina Kauppahallilla. Tilaus on noudettavissa parissa arkipäivässä, kun se on tehty ennen
klo 10:tä. Jokainen tilaus tehdään ja pakataan asiakaskohtaisesti. Tuotteet maksetaan noudettaessa.

Ykkösherkun myyntiauto kiertää nyt asuin- tai mökkikuntasi toreja. Autosta löytyy Kauppahallissa myytävien kalakukkojen, juustojen ja salamien lisäksi todella maistuvia kalajalosteita. Lisäksi autosta saa paikallisia lihajalosteita, juustoja, leipomotuotteita, mausteita, kalasäilykkeitä ja paljon muuta. Katso myyntiauton reitti kotisivuiltamme.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Ykkösherkku

Kuopion kauppahalli, Kauppakatu 45, 70110 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Sari Kinnunen
Mirka Happonen