Takaisin sivun yläreunaan

Makumatkalla kahdessa kulttuurissa

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Oodia/Mirka Happonen | Kaupallinen yhteistyö

Koko perheen ravintolasta löytyy jokaiselle maittavaa ruokaa.

Ei yhtä ilman toista: kauppakeskus Matkuksessa sijaitsevassa ravintolassa yhdistyvät kaksi täysin erilaista ravintolakonseptia. Ravintolamaailmassa saman katon alta löytyvät Bella Roma ja Daddy’s Diner. Bella Roma edustaa italialaisen perheravintolan pitsa-pasta-kulttuuria, kun taas Daddy’sin puolella matkataan Route 66:tta pitkin Yhdysvaltojen makumaailmojen halki.

Ravintolan ruokalistaa muokkaillaan ja täydennellään säännöllisesti. Kannattaa myös kokeilla kampanjatuotteita, joita on yleensä saatavilla vain hetken. Toisaalta yleisön suosikit voivat päätyä myös vakituisiksi annoksiksi, kuten kävi Texas Ranger -burgerille. Sen matka alkoi halusta testata paistettua suolakurkkua ja kiinnostuksesta laittaa pekoni tikkuun koko komeuden kruunuksi. Nykyään annos on jatkuvasti suosituimpien annoksien top 3:ssa.

Joulun ajan kampanjaburgeri on vinkeä kokonaisuus: tuhdin briossisämpylän välistä löytyy muun muassa nyhtöpossua, mausteista makkaraa, cheddarjuustoa, pikkelöityä punakaalia sekä karpaloketsuppia. Tässä annoksessa joululaatikot ovat muuntuneet juuresranskalaisiksi.

Ruokalistassa uskotaan monipuolisuuteen, ja tavoitteena on, että seurueen jokaiselle jäsenelle löytyy mielekästä purtavaa. Ruoka-annoksia räätälöidään tarvittaessa makumieltymysten mukaisesti ja suurin osa annoksista voidaan tuunata myös kasvis- tai vegaaniversioiksi. Perheen pienimmille on oma listansa sekä leikkipaikka. Ravintolasta löytyy myös asiakaskäytössä oleva mikro.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Bella Roma & Daddy’s Diner

Kauppakeskus Matkus, Matkuksentie 60, Kuopio
Jaa artikkeli