Takaisin sivun yläreunaan

Naiseuden ja itsetunnon kohotusta

Teksti Oodia/Saga Iinatti | Kuvat Roosa Kosunen | Kaupallinen yhteistyö

Tukevat ja laadukkaat alusvaatteet ovat osa naiseutta.

Alusvaatteet ovat osa naisen jokapäiväistä elämää. Kauniit ja istuvat alusvaatteet vaikuttavat hyvinvointiin, terveyteen ja päällysvaatteiden istuvuuteen. Oikean kokoinen ja omaan tyyliin sopiva alusasu tuo hymyn huulille, ryhtiä kehoon ja hyvää mieltä koko päiväksi.

–  Jokaiselle naiselle löytyy taatusti hänen persoonaansa sopiva ja vartaloaan imarteleva alusvaate, avaa Lady Royalin yrittäjä Leea Kuoppa.

Kuoppa kannustaa luottamaan asiantuntijan tukeen alusvaateostoksilla. Eri tuotemerkeillä on omat mittayksikkönsä, jotka eivät välttämättä vastaa ollenkaan samoja kokoja. Myös oikean istuvuuden löytäminen saattaa olla hankalaa ilman ammattilaista, sillä oma koko sekä tarpeet ovat voineet muuttua vuosien aikana. Laadukaskaan tuote ei tunnu hyvältä, jos se on kantajalleen väärän kokoinen.

–  Asiantunteva myyjä osaa sanoa millainen liivimalli palvelee asiakasta. Liivien tulee olla käyttötarkoitukseen sopivat; urheiluun urheiluliivit, arkeen hyvät laatuliivit ja juhlaan omat juhlaliivit. Asiantuntija löytää ratkaisut myös esimerkiksi erilaisiin leikkauksen jälkeisiin tilanteisiin, vinkkaa Kuoppa.

Tukeva ja hyvin istuva liivi saa olla myös kaunis sekä naisellisia piirteitä korostava. Parhaimmillaan alusvaatteet voivat olla uusia inspiraation lähteitä. Kuoppa kehottaakin varaamaan aikaa sovitusprosessille ja heittäytymään alusvaatteiden maailmaan avoimin mielin.

–  Kun sovitukselle varaa aikaa, saa varmasti tehtyä omiin mittoihin ja tyyliin sopivia hankintoja. Naiseus on ihana asia, ja upeat alusvaatteet tuovat energiaa päivään. Tukeva ja hyvin istuva liivi saa olla kaunis, värikäs ja leikittelevä, summaa Kuoppa. Laadukkaista materiaaleista valmistetut alusvaatteet myös kestävät pidempään ja ovat näin ympäristöystävällisempiä.

Lady Royal on palveleva aluspukeutumisen erikoisliike, joka toimii Kuopion keskustan H-talossa. Monipuolisesta valikoimasta löytyy asuja kaikenikäisille ja -kokoisille naisille.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Lady Royal

Kauppakatu 32 (H-talo), Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Saga Iinatti