Takaisin sivun yläreunaan

Pukinkonttiin kotimaista

Teksti Oodia/Roosa Kosunen | Kuvat Oodia/Roosa Kosunen | Kaupallinen yhteistyö

Pienikin muistaminen tuo lahjan saajalle tärkeän olon.

Joululahjaksi on mukavaa antaa käytännöllisiä ja vastuullisia paketteja, joista on iloa pitkään sekä itselle että lahjan saajalle. On vastaanottaja sitten ystävä tai työntekijä, ilahtuu hän varmasti käsitöistä, tunnelmaa tuovista esineistä ja maukkaista elämyksistä.

– Energiansäästötalkoot näkyvät siinä, että lahjaksi halutaan antaa lämpöä. Paperiin voi paketoida esimerkiksi villasukat tai langat ja ohjeet neulepuseron tekemiseen, vinkkaa Taito Shopin myymäläpäällikkö Mervi Lankinen.

Myymälä on kuin aarreaitta, josta löytyy kauniita, ajanhenkisiä ja oivaltavia tuotteita moneen makuun. Laadukkaiden lähituotteiden valikoima inspiroi muun muassa sisustamaan, somistamaan ja tekemään käsitöitä.

– Mikäli kaipaa keväälle uutta harrastusta tai haluaa antaa lahjaksi jotain aineetonta, voi meille ostaa lahjakortin ja käyttää summan haluamaansa käsityökurssiin, kertoo Lankinen.

Joulun hittijutuksi nousee Lankisen mukaan myös Kuopio-teemainen tuoteperhe, joka vie savolaiseen tunnelmaan, vaikka koti olisi muualla kuin Savossa. Tuotteista on moneksi, sillä paikallisen pienpaahtimon artesaanikahvia voi nautiskella juhlapyhinä, ja keittiöpyyhe ilahduttaa taas tavallisina arkipäivinä.

Mikäli lahjan saaja on herkkusuu, riittää, että valitsee hyvää naposteltavaa tai juotavaa ja antaa henkilökunnan pakata lahjan kauniisti. Kotimainen glögi, piparimarengit tai tee-se-itse-leipä ovat täydellinen vietävä ystävälle, jolla on jo kaikkea.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Taito Shop

Haapaniemenkatu 28, 70100 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Roosa Kosunen