Takaisin sivun yläreunaan

Asukasreferenssi: As Oy Sudenmarja

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Oodia/Mirka Happonen

Ammattilaisten kanssa unelmien kodin toteuttaminen on helppoa. Rakennuttajalla on homma hanskassa ja sisustussuunnittelijoilta saa realismia omiin haaveisiin. Kirjoitimme ja kuvasimme asukastarinan RP-Karmille.

Muutostöillä lapsiperheelle pitkäaikainen koti

Ammattilaisten kanssa unelmien kodin toteuttaminen on helppoa. Rakennuttajalla on homma hanskassa ja sisustussuunnittelijoilta saa realismia omiin haaveisiin.

Hiltulanlahdessa sijaitseva As Oy Sudenmarja on valmistunut muutamia viikkoja sitten, ja asukkaat ovat päässeet muuttamaan kotiinsa. Päätyasunnossa oven avaavat Jenni Jänis, Roope Vartiainen sekä heidän kolme lastaan: Hugo, Totti ja Neelia.

”Muutto meni todella sujuvasti. Olimme hankkineet kaiken tarvittavan jo vanhaan asuntoon ja odottelimme vain uuden valmistumista. Myös lapset sopeutuivat tänne nopeasti”, Jänis hymyilee.

Lasten kanssa muuttoon oli totuteltu suuntaamalla alueelle ulkoilemaan pitkin vuotta. Lähikoulun pihalla on jo leikitty ja läheisellä laavulla on käyty onkimassa. Samalla on tarkastettu rivitalon rakentumista ja kurkittu tulevan kodin ikkunoista sisälle.

”Jossain vaiheessa lapsilta tuli jo vastalauseita, ettei mentäisi enää tontille”, virnistää Vartiainen.

Lue koko tarina RP-Karmin omilta sivuilta > (linkki)

Jenni Jänis, Roope Vartiainen sekä heidän kolme lastaan, Neelia, Hugo ja Totti, viihtyvät olohuoneessa lautapelien ääressä.
Jaa artikkeli