Takaisin sivun yläreunaan

Ripaus premiumia päivään

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Jape Tiitiinen | Kaupallinen yhteistyö

Tyylikäs auto ja ammattitaitoiset kuljettajat tekevät taksimatkasta palvelun verran paremman.

Taksi on turvallinen ja kätevä kulkumuoto, sillä kuljettaja takseineen odottaa aina siellä, missä tarvitaan. Jatkossa kyydin tilaaminen on entistäkin helpompaa, sillä Kuirin Taksipalvelu lanseerasi oman taksipalveluiden mobiilisovelluksen.

– Sovelluksessa uutta on se, että myös kuljettaja voi laittaa asiakkaalle päin viestin. Sitä kautta on näppärä tiedustella ajaako etu- vai takaovelle, kertoo kehitysjohtaja Jukka Kuiri.

Sovelluksen kautta voi paitsi tilata, myös muun muassa maksaa matkan ja laittaa ennakkotietoja ja -toiveita taksin varustelusta. Ennakkotilauksella voi varmistaa, että lentokoneen tai junan saapuessa kyyti liikahtaa välittömästi oikeaan suuntaan ilman lisämaksuja.

Kuiri kertoo, että matkustaminen onnistuu myös täysin ilman kontaktia kuljettajan kanssa. Etupenkin ja matkustajan välissä on kuusi millimetriä paksu suojaava pleksi. Myös maskeja on tarjolla ja auton kosketuspintojen desinfiointiin on kiinnitetty erityistä huomiota.

Jukka Kuiri panostaa henkilöstön kehittämiseen ja laadukkaaseen palveluun.

 

– Varsinkin vanhukset ovat olleet huolissaan, mutta suhteessa joukkoliikenteeseen takseissa on huomattavasti pienempi tartuntariski. Ja pääseehän sillä ovelta ovelle ja vaikkapa apteekkiasioille. Pleksin takaa voi käyttää lähimaksua, jolloin säästyy ylimääräisiltä ihmiskontakteilta, Kuiri vinkkaa.

Kuirin Taksipalvelu on kuopiolainen perheyritys, joka on nykyisin osa Ykkösmatkat-konsernia. Kuirin mukaan toiminnassa on keskitytty laadukkaaseen palveluun. Henkilöstö on jopa yhdessä luonut kuljettajan laatumanuaalin, jossa yrityksen toimintatavat on avattu kirjallisesti.

– Asiakkaat myös arvostavat, että ammattitaitoiset kuljettajamme ovat aina siististi pukeutuneita ja autot edustuskunnossa, Kuiri iloitsee.

Lataa ”Kuirin Taksipalvelu” -sovellus AppStoresta tai Google Play -kaupasta.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Kuirin Taksipalvelu

Tilausnumero 0300 03 03 03
Cadillac-numero 0400 176 609
info@kuirintaksipalvelu.fi
www.kuirintaksipalvelu.fi

Lataa ”Kuirin Taksipalvelu” -sovellus AppStoresta tai Google Play -kaupasta.
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä