Takaisin sivun yläreunaan

Tiimityöskentely huippuunsa

Teksti Oodia/Roosa Kosunen | Kuvat Oodia/Roosa Kosunen | Kaupallinen yhteistyö

Ihmiset ja hyvä tiimihenki ovat yrityksen tärkein voimavara.

Ihmisten välisten vuorovaikutustaitojen rakentaminen vaatii aikaa, mutta vaivannäkö on varmasti panostuksensa arvoinen. Vuorovaikutus nousee tiimin keskeiseksi liimaksi – niin tiimin sisäisesti kuin sen vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa.

– Kun tiimin kulttuuri on avoin ja luottamuksellinen, tulos paranee monessa mielessä. Työntekijät voivat hyvin, asiakkaat aistivat positiivisen ilmapiirin ja liiketoiminta on tuottoisampaa, kuvailee Tiimihengen yrittäjä Jukka-Tapio Keränen.

Asiakkaatkin aistivat hyvinvoivan tiimin kulttuurin, kertoo Tiimihengen yrittäjä Jukka-Tapio Keränen. Tiimihenkivalmennus on raikas ja toiminnallinen tapa vahvistaa yritysten kommunikaatiota.

Hyvä keskustelukulttuuri edellyttää avoimuutta ja heittäytymistä. Yhteisöllisyyttä ja me-henkeä voidaan nostattaa esimerkiksi rohkealla itseilmaisulla ja kannustavalla palautteenannolla. Ristiriitaisten asioiden esiin tuonti tuntuu taas kepeämmältä, kun tiimille löytyvät sopivat työkalut keskustelun aloittamiseen. Puhumisen ja kuuntelun taitojen opettelussa voi onneksi turvautua ammattilaisiin, jotka näkevät kunkin työryhmän potentiaalin.

– Kymmenhenkiseksi kasvanut valmennusporukkamme koostuu ammattilaisista, jotka ovat valmiita laittamaan itsensä likoon. Tiimihenkivalmennus on raikas ja toiminnallinen tapa vahvistaa niin pienten kuin suurtenkin yritysten kommunikaatiota, kertoo Keränen.

Tiimihengen ammattivalmentajat palvelevat erikokoisia yrityksiä valtakunnallisesti ja toimialasta riippumatta. Palvelukokonaisuudesta löytyy valmennuksia niin esimiehille kuin kaikille tiimityöskentelyä tekeville. Valmentajasta saa elämän mittaisen kumppanin, joka tukee sekä yritykselle sopivien toimintatapojen etsimisessä kuin hyväksi todettujen oppien vaalimisessa.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Tiimihenki

Kauppakatu 29, 70100 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Roosa Kosunen