Takaisin sivun yläreunaan

Tilaisuudet pohjoisessa ympäristössä

Teksti Oodia/Topias Tölli | Kuvat Oodia/Topias Tölli | Kaupallinen yhteistyö

Lapin tunnelma, arktiset herkut ja monipuoliset ja räätälöitävissä olevat tilat sopivat moneen tilaisuuteen

Lapland Hotels Kuopio tarjoaa monipuoliset tilat juhliin, verkostoitumistapahtumiin, workshoppeihin ja kokouksiin. Tunnelmallinen sohvilla ja taljoilla varustettu Kirnu tarjoaa oivat puitteet tilaisuuksien pitoon. Kirnuun mahtuu jopa 120 henkeä, ja monipuolisuutensa ansiosta se sopii mainiosti sekä kokousten että juhlien järjestämiseen.

Pienemmälle väkimäärälle sopii esimerkiksi ravintolan puolelta löytyvä 22 hengen Jávri-kabinetti, joka on käytössä aamusta iltaan esimerkiksi aamiaspalavereihin, lounastilaisuuksiin tai illallisille. Rennompiin tilaisuuksiin sopii 14 hengen saunakabinetti Kuulea, jossa voi viettää aikaa saunomisen merkeissä. Lisäksi tarjolla perinteisessä luokkamuodossa on 20–50 hengen kokoustiloja, joita on myös mahdollista muokata moniin tarpeisiin sopiviksi.

Kätevää tilaisuutta järjestäessä on se, että tiloihin pääsee tutustumaan etukäteen ja katsomaan yhdessä myyntipalvelun kanssa, mikä tila sopii tarkoitukseen parhaiten. Tilan tiedot voi katsoa myös nettisivuilta, ja varaus onnistuu tarvittaessa sähköisen järjestelmän kautta.

Tarjoilut ovat monipuoliset, ja niissä korostuu puhdas pohjoinen luonto. Tarjottavissa maistuvat esimerkiksi poro, marjat, kuusenkerkkä sekä smoothiet, pähkinät ja hedelmät. Kokouspäivän voi esimerkiksi aloittaa hotellin palkitulla aamiaisella. Tarjoilut on mahdollista saada buffettina juhlatilaan tai pöytiin tarjoiltuina ravintolan puolelle.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Lapland Hotels

Puijonkatu 32, 70110 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Topias Tölli