Takaisin sivun yläreunaan

Trampalla tavataan!

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Oodia/Mirka Happonen | Kaupallinen yhteistyö

Olipa kyseessä pikaisempi tai pidempi pysähdys, trampoliiniareenalla riittää hauskuutta.

Kuopion Bellanrannan alueella sijaitsevalta Liikuntakeskus Huippu Centeriltä löydät ainutlaatuisen trampoliiniareenan, jossa on peräti 400 neliömetriä tilaa hyppiä, pomppia tai loikata vaahtokuutiomereen. Trampoliineja on erivahvuisia, mikä mahdollistaa monenlaisten temppujen ja pomppujen tekemisen. Kesällä trampoliiniareenalla pompitaan arkisin jo klo 12 alkaen.

– Areena sopii kaikenikäisille. Lasten telmuamisen lisäksi järjestämme trampalla myös yksityistunteja ja ryhmäliikuntaa. Kesällä tramppatreenejä on kerran viikossa, kertoo liikuntakeskusvastaava Eveliina Liimatainen Huippu Centeriltä.

Trampoliinin voi mainiosti yhdistää myös syntymäpäivien viettämiseen liikuntakeskuksella. Ensin vietetään vauhdikkaita hetkiä hyppyjen maailmassa, sen jälkeen siirrytään herkkuhetkien pariin juhlia varten somistettuun tilaan.

Trampalla riittää menoa ja meininkiä!

 

– Synttäreiden järjestäminen liikuntakeskuksen tiloissa on vanhemmille helppoa. Lapsilla riittää tekemistä, ja tänne mahtuu isompikin porukka, kertoo Liimatainen.

Isommat lapset voivat myös jäädä pomppimaan areenalle siksi aikaa, kun vanhemmat ovat kuntosalin puolella omalla treenillään. Liikuntakeskuksen kuntosali on yksi Kuopion alueen suurimmista, sillä laadukasta treenitilaa on peräti 1 200 neliötä. Salille on helppo saapua, sillä bussipysäkki, kaupunkipyöräparkki sekä maksuton tilava parkkialue ovat aivan vieressä.

– Säännöllinen saliharjoittelu vuoden ympäri tuo hyvää tasapainoa arkeen, myös kesän ulkoilun ja mökkeilyn ohessa. Huipun ainutlaatuinen ilmankostutusjärjestelmä takaa hyvät treeniolosuhteet myös kesähelteillä, sanoo Liimatainen.

Varsinkin yritysten kannattaa kääntää katseita myös syksyyn, sillä syyskauden työhyvinvointipäivät ja ryhmäliikunnan vakiovuorot suositellaan varaamaan hyvissä ajoin jo ennen kesälomille jäämistä.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Huippu Center

Siikaranta 9 A, 70620 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä
Mirka Happonen