Takaisin sivun yläreunaan

Tunnelmallista työmatkailua

Teksti Oodia/Roosa Kosunen | Kuvat Oodia/Roosa Kosunen | Kaupallinen yhteistyö

Työmatkaan voi suhtautua elämyksenä, johon liittyy työn vastapainona luonnon rauhaa ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia.

Herätys luonnon keskeltä, aamukahvi takkatulen ääressä ja näppärä siirtyminen työpaikalle tekevät arkiaamusta luksusta. Rauhallinen päivän aloitus antaa hyvää energiaa aikataulutettuun ja keskittymiskykyä vaativaan työpäivään.

Matkailukeskus Rauhalahti sijaitsee vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä Kuopion keskustasta. Ympärivuotista mökkimajoitusta löytyy niin yhden yön pysähdyksille kuin pidemmille reissuille. Matkaan lähteminen on helppoa, kun matkalaukkuun voi pakata vain vaihtovaatteet ja hygieniatuotteet.

– Kodinomaisesti varustellut mökit ovat oiva vaihtoehto esimerkiksi työmatkailijoille tai ajoittain yöpaikkaa kaipaaville opiskelijoille. Mökille saapuminen sujuu mukavasti, kun auton voi ajaa oven eteen ja petivaatteet odottavat valmiina. Lisäksi palvelut löytyvät kivenheiton päästä, kertoo vastaanottopäällikkö Annika Taskinen.

Kun haluaa vaihtaa työvaihteen vapaalle, löytyy lähistöltä tekemistä jokaiseen makuun. Lumikenkäily, hiihto tai kylpylässä nautiskelu saavat mielen hetkessä rentoutumaan. Iltapalaa ja alueen kaunista luontomaisemaa voi nauttia Nuottakodan lämmössä.

Työmatka muuttuu lomaksi, kun mökkivuokraa jatkaa viikonlopun yli ja saa seuraksi perheen tai koko työporukan työhyvinvointipäivän viettoon. Hyvän porukan kanssa on mukavaa retkeillä, saunoa tai esimerkiksi varata sulkapallovuoro viereisestä Mailapelikeskuksesta. Mökkeihin voi majoittua parhaimmillaan kahdeksan henkilön seurue lemmikkeineen.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Matkailukeskus Rauhalahti

Rauhankatu 3, 70780 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Roosa Kosunen