Takaisin sivun yläreunaan

Vuokratyö avaa mahdollisuuksia

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Oodia/Mirka Happonen | Kaupallinen yhteistyö

Muutamia työtunteja tai kokoaikatyö – henkilöstövuokraus yhdistää osaajat ja työpaikat.

Vuokratyön kautta työelämään avautuu uusia polkuja. Kokoaikatöiden lisäksi henkilöstövuokrausfirmojen kautta voi saada omaan elämäntilanteeseensa sopivan verran töitä.

– Meillä on esimerkiksi listoilla paljon alanvaihtajia ja opiskelijoita, jotka haluavat tehdä osittaista työaikaa. Järjestämme esimerkiksi projekteihin, loma-ajoiksi ja ruuhkahuippuihin tekijöitä, kertoo Vesa Vesterinen Jeesi Henkilöstöpalveluilta.

Vesterinen on alan pitkän linjan konkari, ja hän iloitsee aina saadessaan työntekijät ja työnantajat kohtaamaan. Esimerkiksi viime vuonna vuokratyön kautta työnantajayrityksiin työllistyi vakituisesti yli 40 henkilöä. Lisäksi yrityksen kautta maksettiin palkkaa yli 200 työntekijälle.

– Onhan tämä molemmille osapuolille riskitön tapa päästä tutustumaan toisiinsa. Me hoidamme työvaatetuksen päästä varpaisiin sekä työnantajan velvoitteet, havainnollistaa Vesterinen.

Myyntineuvottelija Toni Lipponen tekee yritysyhteistyötä Kuopion alueella.

 

Jeesin tiimiä täydentämään tuli Toni Lipponen, joka on monille tuttu kasvo erityisesti kaupan alalla ja rakennustarvikkeiden puolella. Vuosien varrella Lipposelle on syntynyt hyvä kuva alan yrityksistä ja tekijöistä.

– Yksinyrittäjän sairastuessa, halutessa lomailla tai haaveillessa ensimmäisestä omasta työntekijästä vuokratyö on yksi mahdollisuus. Ensimmäisen työntekijän palkkaaminen on aina jännittävää, joten me voimme hälventää jännitystä huolehtimalla paperitöistä, vinkkaa Lipponen.

Seuraava suuri askel vuonna 2017 perustetulle yritykselle oli avata uusi toimipiste Iisalmeen. Toimipisteen myyntipäällikkönä on aloittanut Vesterisen pitkäaikainen kollega ja Iisalmen henkilöstöpalvelualan ykkösnimi Olli-Matti Nuutinen.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy

Kuopion toimipiste:
Tellervonkatu 3
70500 Kuopio
Toni Lipponen
puh. 0400 551 463

Iisalmen toimipiste:
Kauppakatu 13
74100 Iisalmi
Olli-Matti Nuutinen
puh. 0400 551 437

www.jeesipalvelut.fi

Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä
Mirka Happonen