Takaisin sivun yläreunaan

Yhteistyössä syntyi uusi hyvinvointikeskus

Teksti Oodia/Joona Paakkanen | Kuvat Oodia/Mirka Happonen | Kaupallinen yhteistyö

Laajennuksen myötä Huippu Centerin liikuntakeskuksesta löytyvät kaikki tärkeimmät liikunnan ja hyvinvoinnin palvelut.

Kuopion liikuntamahdollisuudet paranivat entisestään, kun Bellanrannassa sijaitsevan liikuntakeskus Huippu Centerin laajennus valmistui elokuun alussa. Peräti 500 neliömetrillä tilojaan laajentanut liikuntakeskus tarjoaa aiempaakin kattavampia liikunta- ja hyvinvointipalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaille.

– Laajennuksen myötä meiltä saa myös monipuolisesti erilaisia terveyspalveluita, kuten fysioterapiaa ja ravitsemusterapiaa, iloitsee Huippu Centerin liikuntakeskusvastaava Eveliina Liimatainen.

Tuttujen liikuntakeskuspalveluiden lisäksi saman katon alta löytyvät Urheilu Mehiläisen urheilufysioterapiapalvelut sekä Ravistamo Oy:n ravitsemusterapiapalvelut. Keskuksen tiloissa jo aiemmin toiminut Hierontapalvelu Kemppainen on myös saanut uudet tilat.

Mehiläinen Oy:n yksikönjohtaja Anne Karttunen ja Ravistamo Oy:n toimitusjohtaja Linda Viitasalo ovat innoissaan yhteistyön tarjoamista mahdollisuuksista. Yritysten sijainti saman katon alla tukee asiakkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia.

– Tilat liikuntakeskuksen yhteydessä mahdollistavat urheilijan kattavan kuntoutuksen ja tukemisen esimerkiksi liikuntakeskuksessa olevien kuntosalipalveluiden myötä, Karttunen sanoo.

– Ravitsemuspalvelumme auttavat liikkujia ja urheilijoita löytämään treeniä ja palautumista tukevat ruokavalinnat. Tarjolla on ravitsemusterapia- ja asiantuntijapalveluita sekä yrityksille että yksityishenkilöille, Viitasalo kertoo.

Huippu Centerin liikuntakeskusvastaava Eveliina Liimatainen, Ravistamon toimitusjohtaja ja ravitsemusterapeutti Linda Viitasalo, Urheilu Mehiläisen urheilufysioterapeutti Teemu Leppämäki ovat innoissaan yhteistyön tarjoamista mahdollisuuksista.

Liikuntakeskuksen palvelutarjonta kattaa myös yritysasiakkaiden tarpeet. Liimataisen mukaan yhteistyö Bellanrannan alueen muiden toimijoiden kanssa mahdollistaa monipuolisen kattauksen erilaisille työhyvinvoinnin palveluille.

– Työhyvinvointipalvelut räätälöidään aina yrityskohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Erilaisten TYHY-päivien lisäksi järjestämme laajojakin työhyvinvointivalmennuksia, jotka auttavat työssä jaksamiseen ja kehittävät ryhmähenkeä, Liimatainen innostaa.

– TYHY-paketteihin voi sisällyttää ravitsemusterapeutin pitämän luennon, johon kuuluu myös yksilöohjausta, Viitasalo lisää.

Miten sitten itse liikuntatilat ovat uudistuneet laajennuksen myötä? Liimataisen mukaan tarjolla on entistäkin laadukkaampi asiakaskokemus tilojen toiminnallisuuden kohennuttua.

Voimaharjoittelun ja toiminnallisen harjoittelun olosuhteet ovat parantuneet, ja uutuutena tarjolla ovat myös painonnostomahdollisuudet sekä 20 metrin nurmisuora köysineen, kelkkoineen ja puolapuineen.

– Olemme uudistuksissa huomioineet laajalti asiakkaiden toiveita. Esimerkiksi toiminnallinen harjoittelu on mahdollista toteuttaa yhdessä ja samassa tilassa uusien aerobisten laitteiden ansiosta, Liimatainen kertoo.

Uudistunut liikuntakeskus on avautunut asiakkaiden käyttöön, ja myös ryhmäliikuntatunnit ovat startanneet elokuun aikana.

Ravistamo
www.ravistamo.fi

Urheilumehiläinen
www.mehilainen.fi/urheilu-mehilainen

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Huippu Center

Siikaranta 9 A, 70620 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Joona Paakkanen
Mirka Happonen