Kuopion & Tahkon tapahtumat

Anna tapahtumasi loistaa! Yhdessä rakennamme kaupungin menevimmän menokalenterin.

Oodia ylpeänä esittää: kaupungin kattavin menokalenteri!

Kuopion seudulle on lanseerattu uusi uljas tapahtumakalenteri, joka kokoaa yhteen kaikki alueen menot.

Oodia Media Oy on lanseerannut kaikille avoimen, maksuttoman tapahtumakalenterin. Kalenterista löytyy yksityisten henkilöiden, yritysten ja erilaisten yhteisöjen tapahtumia. Se kokoaa monipuolisesti yhteen muun muassa urheilun, kulttuurin, hyvinvoinnin ja musiikin menovinkkejä.

– Korona hieman viivästytti projektia, mutta tämä on yksi tapamme pitää yhteiskunnan rattaat pyörimässä. Pandemia iski kovasti tapahtuma-alaan, mutta tapahtumissa voi onneksi käydä myös turvallisesti ja väljästi, kunhan muistaa noudattaa turvallisuusohjeistuksia, kertoo toimitusjohtaja Saga Iinatti Oodiasta.

Jokainen pääsee itse syöttämään kaikille avoimia tapahtumia lomakkeen kautta. Projektipäällikkönä toimiva avainasiakaspäällikkö Kerttu Lassila vinkkaa, että paljon tapahtumia järjestäville tahoille voidaan luoda palveluun omat tunnukset. Omilla tunnuksilla pääsee kätevästi hallinnoimaan omia tapahtumiaan sekä lisäämään vaivattomammin useita tapahtumia.

– Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä löytämään kaikki tapahtumat samasta portaalista helposti. Tapahtumia voi selata niin paikan, ajankohdan kuin kategoriankin mukaan. Nostamme kalenteriin myös verkkotapahtumia, kuvailee Lassila.

Helppokäyttöisen kalenterin suunnittelussa on panostettu responsiivisuuteen ja visuaalisuuteen, jotta kalenteria on miellyttävä selata kaikilla päätelaitteilla. Kalenterin teknisestä toteutuksesta vastasi savonlinnalainen Digitaali Oy ja sisällöntuottamisesta Oodia Media Oy.

– Tuotamme uutta sisältöä koko ajan, jotta kalenterista tulee kaupungin kattavin, sanoo Lassila.

Tutustu alueen tapahtumiin tai ilmoita omasi osoitteessa www.kaupunkisi.fi.

Tarjoamme tapahtumanjärjestäjille myös mahdollisuutta lisänäkyvyyteen. Ota yhteyttä menokalenteri@oodia.fi ja anna tapahtumasi loistaa.

Lisätiedot ja näkyvyys:

Kerttu Lassila
Avainasiakaspäällikkö
kerttu.lassilaoodia.fi

 

  Ota yhteyttä tai tee tilaus

  Tilaaja
  Lisätiedot
  Tehtävä tai työ
  TekstityöValo- tai videokuvausVuokraa viestijäMenokalenteriIlmoitus
  Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteen.