Takaisin sivun yläreunaan

Portti hybridikokouksiin

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Oodia/Mirka Happonen | Kaupallinen yhteistyö

Maistuvat tarjoilut ja moderni AV-tekniikka siivittävät sujuvaan päätöksentekoon.

Kokoustiloja suunniteltaessa entistä ratkaisevampaan asemaan tulee hybridikokousten mahdollistaminen. Kuopiossakin on paljon yrityksiä, joiden tiimit ja asiakkaat ovat hajallaan ympäri Suomea ja maailmaa. Välimatka tuntuu kuitenkin lyhyeltä, kun palaverit, kokoukset ja ideointihetket järjestetään sujuvien yhteyksien avulla.

– Etäyhteyksien lisäksi myös paikan päällä kokoustavilla pitää olla mukavat oltavat. Ravintola Portin takaosassa on kaksi 13 hengen kokoustilaa, jotka ovat yhdistettävissä yhdeksi 26 hengen tilaksi. Tilassa on kaikki tarvittava AV-tekniikka etä- ja hybridikokousten järjestämiseksi, kertoo Minna Kananen Remarilta.

Juhlapalvelu Remar laajensi toimintaansa avaamalla kahvila-lounasravintolan Kuopion Porttiin. Upouuteen rakennuskompleksiin ravintolan avaaminen näinä aikoina on ollut rohkeaa ja vaatinut parin vuoden taustatyön. Kananen iloitsee erityisesti siitä, että ensimmäistä kertaa heillä on käytössään täysin heidän toimintaansa varten suunnitellut tilat. Samalla Porttiin siirtyivät yrityksen pääkeittiö ja catering-palvelut.

– Voimme täältä käsin valmistaa kokoustajille tarjoilut, yläkerran päiväkodin ateriat, juhlapalveluiden cateringin sekä Portin asiakkaiden lounaat, kertoo Kananen.

Ajattoman skandinaavisesti sisustetussa ravintolassa on 200 asiakaspaikkaa. Kalusteissa, sisustuksessa ja tekniikassa on suosittu suomalaisia toimittajia. Tavallisen avaran ravintolan terävä häly loistaa poissaolollaan, sillä materiaaleissa on hyödynnetty pehmeitä materiaaleja. Esimerkiksi lattia on joustavaa ja lämmintä vinyylilankkua.

Tilat on suunniteltu täysin meitä varten, iloitsee Minna Kananen.

– Tiloissa halusimme panostaa samoihin asioihin kuin ruokalistassamme. Eli paikallisuuteen, suomalaisuuteen ja itse tekemiseen, kertoo Kananen.

Kahvilassa voi nauttia suolaisista tai makeista vitriinituotteista sekä virvokkeista. Noutopöytälounaalla on tarjolla aina kolme ruokalajia, joista yksi on päivittäin vaihtuva kasvisruoka. Lounaaseen kuuluu runsas salaattipöytä, ruokajuoma, leipää sekä kahvi tai tee ja jälkiruoka. Vaihtoehtoisesti asiaka s voi koota myös kevytlounaan salaattipöydän antimista ja päivän keitosta. Maaliskuusta alkaen myös lauantaisin on tarjolla noutopöytälounas.

– Lisäksi lounasta saa noudettua mukaan tai napattua kahvilasta take awayna vaikkapa laatikollisen Päivärannan K-Citymarketin tuoretta sushia. Olemme huomioineet myös erikoisruokavaliot. Jos vaikkapa lounas ei ole valmiiksi gluteeniton tai vegaaninen, valmistamme pyynnöstä jokaiselle sopivat annokset, vinkkaa Kananen.

Portin uutta ravintolaa ja sen kokoustiloja on mahdollista vuokrata myös iltaisin ja viikonloppuisin. Entuudestaan yrityksellä on Ravintola Pilotti Toivalassa ja Lounasravintola Aika Inkilänmäellä. Myös nämä tilat ovat suosittuja tapahtumien ja perhejuhlien järjestämispaikkoja.

Avoinna ma–pe klo 7–19 ja la klo 8–14

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Juhlapalvelu Remar

Kuopion Portti, Puutarhakatu 9, 70300 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä
Mirka Happonen