Takaisin sivun yläreunaan

3 syytä kokoustaa Tahkolla

Kaupallinen yhteistyö

Miltäpä kuulostaisi aktiivinen kokouspäivä syksyisen Tahkovuoren kyljessä?

1. Luonto herättää luovuuden

Kokouspäivän viettäminen lähellä luontoa auttaa keskittymään, ja happihyppelyt antavat aivoille virtaa asioiden käsittelyyn. Uudessa ympäristössä ajatukset kulkevat kirkkaammin ja kokouspäivä tehostuu huomattavasti.

Kokousporukalla voi lähteä vaikka seikkailemaan uudelle Huutavanholman reitille tai patikoida Tahkon ympäri pysähtyen laavulle nokipannukahvien ja makkaran paiston ääreen. Tahkovuoren huipulta avautuvat myös upeat maisemat, joita on mukava ihailla porukalla.

2. Aktiviteetteja vuoden ympäri

Erilaisten lajien parissa ryhmän on helppo tutustua toisiinsa. Aktiivinen kokouspäivä tuo vaihtelua ja saa luovuuden kukoistamaan. Yhdessä voi mennä kisaamaan SuperCorner Tahkon superkisailuihin tai ottaa toisista mittaa keilaamalla. Isomman ryhmän kanssa voi järjestää esimerkiksi hauskat Savolaiset olympialaiset.

Vauhdikkaampaan menoon sopii vaikkapa pyöräily pitkin monipuolisia maastoja. Sähköavusteisuus varmistaa, että kulkeminen on kevyttä ja pyörälenkin jälkeen on vielä voimia osallistua muihinkin alueen aktiviteetteihin. Päivän kruunaavat saunominen ja pulahtaminen kylpylän lämpimiin vesiin.

3. Tilaa riittää!

Tahko Span vapaa-ajankeskuksessa on useita erikokoisia kokoustiloja. Esimerkiksi monitoimihalli Tahko Areena mahdollistaa erilaiset tilaisuudet jopa 200 osallistujalle. Toimiva kokoustekniikka ja parisataa henkilöä vetävä Ravintola Riemu varmistavat sujuvasti kulkevan kokouspäivän. Kokouspaketteihin kuuluvat muun muassa ravintola Riemun runsas lounas sekä taukotorin noutopöytä aamu- ja iltapäivällä.

Kun kokoustarjoilut ja -tilat ovat saman katon alla, ei siirtymiseen kulu ylimääräistä aikaa. Tahko Span tasokkaat huoneistot sijaitsevat loistavalla paikalla Tahkon ydinkeskustassa. Majoittumaan mahtuu isompikin seminaariporukka, sillä vuodepaikkoja on yhteensä 140 ja lisävuoteilla jopa 200 vuodepaikkaa.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Tahko Spa Oy

Keitaankatu 1, 73310 Tahkovuori
Jaa artikkeli

Tekijät

Mirka Happonen