Takaisin sivun yläreunaan

Hauskuutta ja liikkumisen riemua koko perheelle

Teksti Oodia/Joona Paakkanen | Kuvat SuperCorner Tahko | Kaupallinen yhteistyö

Päivä sisäaktiviteettipuistossa sisältää rentoa yhdessäoloa ja liikunnallista hauskanpitoa.

Lomasta kannattaa ottaa kaikki irti. Kun viettää aikaa liikunnallisten harrasteiden parissa, vireystila kasvaa ja olo rentoutuu. Suositut sisäaktiviteettipuistot tarjoavat liikunnallisia pelejä ja seikkailuympäristöjä kaikenikäisille- ja kokoisille lomailijoille.

– Meillä on yli 30 aktiviteettia, joiden parissa voi ottaa hikispurtteja ja treenata akrobatiaa sekä seikkailla, leikkiä, kisailla ja hullutella kavereiden kanssa, kertoo SuperCorner Tahkon yrittäjä Kari Ikonen.

– Syksyn uutuutena avasimme kiipeilytornin, jonka yhteydessä on 10-metrinen putkiliukumäki, Ikonen lisää.

 

Puistossa viihtyy koko perhe vauvasta vaariin. Vauhdikkaiden liikunta-aktiviteettien lisäksi tarjolla on muistia, tasapainoa ja reaktiokykyä kehittäviä välineitä, keppiheppoja sekä perinteisiä mailapelejä ja pöytäfutista. Suositussa puttipelissä voi haastaa kaverin golftaitojen mittaamiseen.

Puistossa järjestetään myös erilaisia tapahtumia. Esimerkkinä Ikonen mainitsee vuodenvaihteeseen ajoittuvat SuperYöt, jotka sisältävät sekä ohjattua että vapaavalintaista puuhaa 7–12-vuotiaille.

– SuperYössä vetäjinä toimivat koulutetut ohjaajamme. Illan aikana kisaillaan ja temppuillaan eri aktiviteettien parissa, ja mukana on myös vaihtuvaa yllätystekemistä, Ikonen vinkkaa.

Tahko Spa Hotellin yhteydessä sijaitseva SuperCorner Tahko on auki läpi vuoden. Vallitsevaan koronaepidemiaan puistossa suhtaudutaan vakavasti. Asiakasmäärä on rajattu 50:een, ja hygieniatasosta pidetään hyvää huolta.

– Turvallisuus on meille tärkeää. Puistoon on sijoitettu käsidesipisteitä, ja vieraisiin ihmisiin kehotetaan pitämään riittävää etäisyyttä, Ikonen muistuttaa.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

SuperCorner Tahko

Keitaankatu 1, 73310 Tahkovuori
Jaa artikkeli

Tekijät

Joona Paakkanen