Takaisin sivun yläreunaan

Värejä ja vastuullisuutta

Teksti Oodia/Roosa Kosunen | Kuvat Oodia/Roosa Kosunen | Kaupallinen yhteistyö

Oman tyylin löytäminen voi olla helppoa, kun antaa ammattilaisen kertoa pukeutumisvinkkejä.

Tulevan talven asukokonaisuuksiin voi valita samaan aikaan tyylikästä ja rentoa. Arkipukeutumisen kulmakiviä ovat pitkät mekot tai nahkahousut yhdistettyinä värikkäisiin neuleisiin. Juhlissa saa säihkyä niin istuvassa glittermekossa kuin tyylikkäässä jakkupuvussa.

Aku & Ada on äidin ja tyttären yhteisistä unelmista syntynyt trendikäs vaateliike, joka löytyy Matkuksen Juustoportista Kuopiosta. Shoppailu on tehty helpoksi, sillä myymälä sijaitsee Viitostien varrella ja auton saa ilmaiseen parkkiin oven eteen. Kahden sukupolven yritys palvelee tarinansa mukaan eri-ikäisiä pukeutujia.

– Asiakas on meille tärkein, joten haluamme luoda jokaiselle parhaan mahdollisen ostokokemuksen. Voit tulla luoksemme oman vaatekappaleen kanssa, ja etsimme sen ympärille sopivan asukokonaisuuden, kertoo yrittäjä Riikka Pitkänen.

Vastikään Kuopioon muuttaneesta monimerkkimyymälästä löytyy kaikkea mitä kokonaisvaltaiseen pukeutumiseen kuuluu. Vaatteissa, kengissä, laukuissa ja asusteissa suositaan tanskalaisia brändejä ja eettisiä tuotantoja. Mos Moshin vaatteet, Steve Madden nahkakengät ja miesten suosiman Makian valikoima ovat vain esimerkkejä myymälän laadukkaasta repertuaarista.

– Mikäli kaipaa ystävien tai työporukan kanssa kivaa yhteistä tekemistä, onnistuu kauttamme yksityisen muoti-illan järjestäminen. Illan ohjelmaan voi kuulua muun muassa asiaa muodista, live-musiikkia ja tarjoiluja, vinkkaa Pitkänen.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Aku & Ada

Juustoportti Kuopio, Naulakatu 2, 70800 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Roosa Kosunen