Luonto herättää luovuuden

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Tiina Haring, Arkisto, Oodia/Mirka Happonen | Kaupallinen yhteistyö

Maaseudun rauhassa kokoustetaan turvallisesti ja väljästi myös arkena.

Jos oman toimiston seinät alkavat näyttää liian tutuilta, kannattaa kehityspäivä siirtää suosiolla muihin maisemiin. Savon kaunein kartanomiljöö löytyy Koivumäen kartanolta – vain vartin ajomatkan päässä Kuopion keskustasta. Kartano on toiminut kuopiolaisen arjen, juhlan ja liike-elämän kohtaamispaikkana jo yli 150 vuotta, jolloin kauppaneuvos osti tilan itselleen. Näinpä kartanolla voi sukeltaa myös menneen ajan tunnelmiin.

Järven rannalla sijaitsevat maaseutumaiset tilukset antavat niin tilaa ajatuksille kuin fyysistäkin väljyyttä. Kartanolla on paljon erikokoisia huoneita, joissa järjestyvät pienemmät ja isommat kokoukset, palaverit ja kehityspäivät. Sijainti lähellä kaupunkia tarjoaa loistavan irtioton erilaisille palavereille myös keskellä viikkoa.

Yhteensä Kartanon kaikkiin huoneisiin mahtuu noin 150 vierasta. Erilaisia tiloja on 5–40 hengen ryhmille, joten oman porukan saa myös sijoitetuksi erilliseen huoneeseen. Täysin oma rauha varmistuu Kellarisaunalla, jonka kabinetissa mahtuu kokoustamaan tai aivoriiheilemään parikymmentä henkilöä.

Tauolla voi piipahtaa pihalla nauttimassa raikkaasta ilmasta, minkä jälkeen palaveri jatkuu entistä tehokkaammin. Onnistuneen kokouspäivän voi viimeistellä Kartanon saunan löylyissä.
Tarjoilut järjestyvät joko Kellarisaunalle tai yläkerran ravintolaan, asiakkaan toiveen mukaan.

Ravintolassa nautitaan puhtaista kotimaisista luonnonantimista, sillä ruokalista nojaa vahvasti perinteisiin ja satokauden tuotteisiin. Menussa uskotaan kalaan, lihaan ja perunaan – mutta modernia makumaailmaa mukaillen.

Koivumäen Kartano
Koivumäenkuja 1
70800 Kuopio
Puh. 017 3614 291
kartano@koivumaenkartano.com
www.koivumaenkartano.com