Takaisin sivun yläreunaan

Pysähdy viihtymään

Teksti Oodia/Sari Kinnunen | Kuvat Oodia/Roosa Kosunen | Kaupallinen yhteistyö

Monipuolinen kohtaamispaikka tarjoaa mahdollisuuden nauttia tapahtumista ja persoonallisesta tarjonnasta.

Syksyllä 35-vuotissynttäreitään viettävässä Kauppakeskus Minnassa on iloinen tunnelma. Kauppakeskukseen on vasta avattu uusi erikoiskahveihin keskittynyt Kahvila Brü, jonka valikoimissa on pienpaahtimoiden kahveja. Hyvän kahvin lisäksi vitriineistä löytyy erilaisia makeita ja suolaisia herkkuja, joissa on runsaasti gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja. Kahvilaan voi poiketa myös lounaalle.

Aivan kahvilan vieressä on Underground Store, jonka valikoimasta löytyviä kellomekkoja ja tyllihameita tullaan ostamaan kauempaakin. Kauniiden mekkojen lisäksi liikkeessä on laaja valikoima printti T-paitoja, asusteita ja sisustustavaroita. Myös liikkeen lävistyspalvelut sekä niihin liittyvät lävistyskorut ovat suosittuja.

– Kauppakeskus Minnan historia juontaa juurensa kauppiastaloon, jonka yrittäjät rakennuttivat itselleen. Tämän myötä täällä on aina ollut vahva yrittäjähenki, kertoo kauppakeskuspäällikkö Auli Ekdahl.

– Hieno osoitus tästä on Minnassa alusta alkaen sijainnut paikallinen optikkoliike Optisyke, jossa on nyt yrittäjät toisessa polvessa, jatkaa Ekdahl. Muutoinkin kauppakeskuksesta löytyy paljon pieniä liikkeitä ja paikallista osaamista, jota ei löydy muualta.

Kauppakeskuksen liikkeistä löytyy tarjontaa ihmisille, jotka haluavat tehdä vastuullisia valintoja. Kesän pop up -myymälä Babadum myy nepalilaisten ja intialaisten naisten käsityönä valmistamia vaatteita ja huopaleluja. Kaiku Kidsin valikoimassa on lasten ja aikuisten vaatteita sekä erilaisia tuotteita kotiin ja leikkeihin.

Kauppakeskus Minnassa järjestetään myös paljon erilaisia tapahtumia, jotka ovat olleet suosittuja ja keräävät mukavasti kävijöitä. Kauppakeskuksen sivuilta kannattaa kurkata mitä ajankohtaista on luvassa.

– Kesäkuussa meillä on yhteistyössä Kuopio Tanssii ja Soi -tapahtuman kanssa Lumotun Metsän Tanssijamit alakoulu-ikäisille, vinkkaa Ekdahl. Savonia-ammattikorkeakoulun tanssinopettajaopiskelijat pitävät 14.–20.6. iloisen tanssituokion kahdesti päivässä kello 10.00–10.30 ja 13.00–13.30.

Kauppakeskuksen alimmassa kerroksessa sijaitsee Lumottu metsä, josta löytyy monenlaista viihdykettä ja tekemistä lapsille, kuten pallomeri ja kiipeilykäytävä. Toinen elämys lapsille ja lapsenmielisille on lastenmaailman vieressä sijaitseva Lelukauppa Partanen tuhansien lelujen valikoimallaan.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Kauppa- ja viihdekeskus Minna

Haapaniemenkatu 18, 70110 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Sari Kinnunen
Roosa Kosunen