Huippupäivä huipulla

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Pehku | Kaupallinen yhteistyö

Huippupäätökset syntyvät elämyksellisissä maisemissa Tahkovuoren huipulla.

Legendaarinen Tahkon rinneravintola Pehku tarjoaa mahtavat puitteet kokouksille, juhlille ja saunailloille. Hulppeissa maisemissa Tahkovuoren huipulla vietetään häitä, kokouspäiviä, sukujuhlia sekä yritysten tykypäiviä. Mahtavat maisemat ja upea palvelu kruunaavat jokaisen tapahtuman.

Tapahtuman koon ja luonteen mukaan ravintolan pihapiirissä on valittavana useita erilaisia tiloja. Pienimmät ja lämpöisimmät palaverit vietetään intiimissä Saunakamarissa – saunalla tai ilman. Vanhan Riihen rauhallisessa tunnelmassa iltaa istutaan mukavasti parinkymmenen hengen porukalla.

Pehkun päärakennus kestitsee 120 vierasta, ja sen lisäksi aurinkoterasseilta kesäisiin juhliin löytyy anniskelupaikkoja yli tuhannelle. Parin askeleen päässä ravintolasta sijaitsee muhkealöylyinen Mualiman Sauna. Puusaunan lauteille mahtuu kerrallaan 20 henkeä, ja sen ikkunasta avautuu henkeäsalpaava näkymä Tahkon ylle.

Ravintolan pakkaspäivien kestosuosikit, fonduepadat, kuumentuvat milloin tahansa. Myös perinteiset pitopöydät rakennetaan notkumaan herkkuja valmiista menuista tai asiakkaan toiveiden mukaan. Ravintolan ruoka on takuuvarmasti hyvää, ja sitä on aina riittävästi. Annokset höystetään henkilökunnan hurtilla huumorilla tai sädehtivällä hymyllä.

Monot jalassa, saunavehkeissä tai riihen rauhoittavassa tunnelmassa jokaiselle seurueelle koostetaan omanlaisensa huippupäivä. Pakettiin on mahdollista yhdistää muita Tahkon alueen aktiviteetteja. Yksityistilaisuudet järjestyvät vuoden ympäri.

Pehku
Pehkuntie 457
73310 Tahkovuori
Puh. 044 048 1488
pehku@tahko.com
www.pehku.fi