Takaisin sivun yläreunaan

Ihanaa taas kokoontua!

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Oodia/Topias Tölli, Tahko Spa, SuperCorner Tahko | Kaupallinen yhteistyö

Kokouspäivä on tiukan asian lisäksi kuulumisten vaihtamista, ryhmäytymistä ja yhteishengen nostatusta.

1. Kokoukset uudistetuissa tiloissa

Olipa luvassa tiukka kokousagenda, luovaa suunnittelua tai mielenkiintoinen seminaari – Tahko Spa Hotellilta järjestyy siihen sopiva tila. Hotellilla on erikokoisia kokoustiloja, joita on freesattu palvelemaan osallistujia paremmin. Sekä VIP-saunan kabinetin että Kappelin pintoja on raikastettu vaalein värein, ja löytyypä kabinetin seinältä myös upea talvinen kuva Tahkosta. VIP-saunakabinetti sopii mainiosti pienemmille porukoille, sillä sen pitkän pöydän ääreen mahtuu noin 20 kokoustajaa. Tilassa on rennot sohvat sekä tietenkin sauna, joten siellä voi jatkaa kokouspäivää pitkälle iltaan saakka.

Kappelitila puolestaan on luokkamallissa sopiva tila 50 hengelle ja U-mallissa 30 hengelle. Tilaan on päivitetty vaaleiden pintojen lisäksi nykyaikainen kokoustekniikka, joten nyt myös hybridikokoukset onnistuvat sujuvammin. Isommat koulutukset ja seminaarit järjestyvät Spa-Arenalla, jossa tilaa on peräti parille sadalle osallistujalle. Maistuvat kokoustarjoilut tarjoilee ravintola Riemu.

Maistuvien kokouseväiden ansiosta mieli pysyy virkeänä koko päivän.

2. Kevyttä kisailua ja ajatusten tuulettamista

Kevyt kisailu pitää mielen virkeänä. Keilaus sopii monenlaisille ihmisille, joten se on mainio aktiviteetti kokouspäivien oheen. Keilatessa saa nostatettua niin yhteishenkeä kuin kisaviettiäkin; osallistujat voi jakaa vaikkapa muutamaan ryhmään ja tiimien välille voi pistää käyntiin kilpailun. Iltojen hohtokeilaus on aina oma kokemuksensa!

Luonnossa liikkuminen virkistää kehoa ja mieltä, joten Tahkolla ollessa kannattaa ehdottomasti käydä myös tutustumassa alueen upeisiin luontoreitteihin. Huutavanholman reittiä on vastikään uudistettu lisäämällä reitin varrelle muun muassa pitkospuita ja levähdyspaikkoja. Korkeammalle kaipaavat voivat kivuta Suomen pisimpiä portaita Tahkovuoren huipulle ja käydä nauttimassa upeista maisemista Mäkiaution rotkon laavulla. Laavulle kuljetaan ainutlaatuisen kallioiden läpi kulkevan reitin kautta.

Happihyppely Huutavanholman upeissa maisemissa herättää luovuuden varmasti.

 

3. Ryhmähengen nostatusta pakohuoneessa

Mikäpä tiivistäisi yhteishenkeä paremmin kuin saada yhteinen pähkinä purtavaksi? SuperCorner Tahkolla on uusi Escape Park -pakohuonepeli, jossa korostuvat ryhmän yhteistyökyvyn löytäminen ja hyödyntäminen. ”Pakohuone” on tosin tällä kertaa liikuntahallin kokoinen, sillä pelissä hyödynnetään myös kaikkia sisäliikuntapuiston resursseja. Aikuisille suunnattuun pakopeliin voi osallistua keralla 5–20
ihmistä.

Ensimmäinen peleistä painottuu yhteistyökykyyn. Joulun alla julkaistavassa pelissä puolestaan korostuvat ongelmanratkaisutaidot. Keväällä mukaan tulee myös liikunnallisempi versio. Kaikki pelit tarjoavat osallistujille hauskuutta, löytämisen riemua, ripauksen jännitystä sekä yllättäviä haasteita ja oppimiskokemuksia.

SuperCorner Tahkon uusi Escape Room on hauska tapa löytää ja hyödyntää tiimin yhteistyökykyä.
Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Tahko Spa Oy

Keitaankatu 1, 73310 Tahkovuori
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä