Takaisin sivun yläreunaan

Rauhalahden joulumaut saa myös kotiin

Teksti Oodia/Sirpa Korhonen | Kuvat Rauhalahti | Kaupallinen yhteistyö

Kylpylähotelli Rauhalahti tarjoaa rentouttavat puitteet joulunaikaan.

Tilavassa ravintolassa ruokailut ja illanvietot saa järjestetyiksi turvallisesti isommallekin seurueelle viranomaissuositukset huomioon ottaen.

Ravintolan joululounas tarjoillaan ajalla 14.–21.12.2020 arkisin kello 11–15 ja sunnuntaina kello 12–16. Perjantaisin ja lauantaisin illallisbuffet kello 17–21 koostuu jouluisista mauista 12.12. saakka.

Tänä vuonna myös Jätkänkämpällä katetaan juhlava joululounas 16.–19.12.2020 kello 12–15. Jätkänkämpän lounas on varattavissa ennakkoon.

Uutuus tälle vuodelle ovat mukaan tilattavat joulumenut. Ennakkoon tilatut paketit voi hakea paikan päältä itse, tai ruuat toimitetaan asiakkaalle sopimuksen mukaan kantakaupunkialueelle.

Idyllisessä Jätkänkämpän ympäristössä pääsee nauttimaan joulutunnelmasta ruokailun ja saunomisen muodossa. Tiistai-iltaisin pidettävissä perinne- ja savusaunailloissa tarjolla ovat buffetpöydän herkut ja iltaa siivittää haitari- ja viulumusiikki.

Jouluaaton voi viettää rennosti läheisten kanssa valmiin joulupöydän ääressä Jätkänkämpällä, kun joulupöydän antimia tarjoillaan kahden kattauksen verran kello 13 ja 16. Myös joulusauna lämpiää kello 12–16.

Joulutunnelmaa huokuvat lomapaketit Rauhalahden Wanhan ajan Jouluun 22.–27.12.2020 välisenä aikana sisältävät majoituksen, ruokailut ja ohjelman koko perheelle.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Kylpylähotelli Rauhalahti

Katiskaniementie 8, 70700 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Sirpa Korhonen