Rauhalahden joulumaut saa myös kotiin

Teksti Oodia/Sirpa Korhonen | Kuvat Rauhalahti | Kaupallinen yhteistyö

 

Kylpylähotelli Rauhalahti tarjoaa rentouttavat puitteet joulunaikaan. Tilavassa ravintolassa ruokailut ja illanvietot saa järjestetyiksi turvallisesti isommallekin seurueelle viranomaissuositukset huomioon ottaen.

Ravintolan joululounas tarjoillaan ajalla 14.–21.12. arkisin klo 11–15 ja sunnuntaina klo 12–16. Perjantaisin ja lauantaisin illallisbuffet klo 17–21 koostuu jouluisista mauista 12.12. saakka.

Tänä vuonna myös Jätkänkämpällä katetaan juhlava joululounas 16.–19.12. klo 12–15. Jätkänkämpän lounas on varattavissa ennakkoon.

Uutuus tälle vuodelle ovat mukaan tilattavat joulumenut. Ennakkoon tilatut paketit voi hakea paikan päältä itse, tai ruuat toimitetaan asiakkaalle sopimuksen mukaan kantakaupunkialueelle.

Idyllisessä Jätkänkämpän ympäristössä pääsee nauttimaan joulutunnelmasta ruokailun ja saunomisen muodossa. Tiistai-iltaisin pidettävissä perinne- ja savusaunailloissa tarjolla ovat buffetpöydän herkut ja iltaa siivittää haitari- ja viulumusiikki.

Jouluaaton voi viettää rennosti läheisten kanssa valmiin joulupöydän ääressä Jätkänkämpällä, kun joulupöydän antimia tarjoillaan kahden kattauksen verran klo 13 ja 16. Myös joulusauna lämpiää klo 12–16.

Joulutunnelmaa huokuvat lomapaketit Rauhalahden Wanhan ajan Jouluun 22.–27.12. välisenä aikana sisältävät majoituksen, ruokailut ja ohjelman koko perheelle.

Kylpylähotelli Rauhalahti
Katiskaniementie 8, Kuopio
Puh. 030 608 30, myynti@rauhalahti.fi
www.rauhalahti.fi