Takaisin sivun yläreunaan

Laatumakuja herkkupöytään

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Oodia/Mirka Happonen | Kaupallinen yhteistyö

Uunituore kalakukko tai laadukas juustolautanen on myös mainio vieminen.

Kalakukkojen suomenmestaruuskisojen voittajayksilöt löytyvät Ykkösherkun myymälästä Kuopion kauppahallista. Kuopion Perinnetuotteen valmistamat herkulliset kukot ovat niittäneet menestystä vuodesta toiseen, sillä ne ovat voittaneet kilpailun kolme vuotta peräkkäin. Vuoden 2022 kilvassa kukot saivat peräti tuplavoiton.

Vaan löytyypä myymälän juustohyllystäkin palkittuja makuelämyksiä. Valikoimissa on muun muassa uutuusjuustoja Ranskasta, Italiasta, Espanjasta ja Sveitsistä. Tulossa on myös uutuuksia muualta Europoopasta. Korkealaatuiset juustot saapuvat myymälään suoraan valmistajilta tai maahantuojilta.

Monipuolinen juustokattaus tarjoaa herkkuhetkiä niin arkeen kuin juhlaankin. Juustomyymälästä löytyvät myös erilaiset hillokkeet juustojen kaveriksi. Myymälän kattava leikkelehylly on puolestaan täynnä laadukkaita kinkkuja ja salameja.

Ykkösherkun kukot saivat tuplavoiton vuoden 2022 kilpailussa.

 

Myymälällä on verkkokauppa, jonka kautta voi tilata esimerkiksi uunituoreita kalakukkoja. Lämmin kalakukko on mainio vieminen myös tuliaisiksi tai lahjaksi läheiselle. Verkkokaupasta saa myös juustot, leikkeleet ja Kuopion Perinnetuotteen kalaherkut.

Tilattaessa jokainen voi valita itselleen sopivan määrän mieleisiään tuotteita sekä noutopäivän, jolloin tuotteet ovat valmiina Kauppahallilla. Tilaus on noudettavissa parissa arkipäivässä, kun se on tehty ennen kello 10:tä. Jokainen tilaus tehdään ja pakataan asiakaskohtaisesti. Tuotteet maksetaan noudettaessa.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Ykkösherkku

Kuopion kauppahalli, Kauppakatu 45, 70110 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä
Mirka Happonen