Takaisin sivun yläreunaan

Ekologista ja tyylikästä koko perheelle

Teksti Teksti Oodia/Heta jyrälä | Kuvat Oodia/Roosa Palokangas | Kaupallinen yhteistyö

Keskustasta löytyy sympaattisia ja vastuullisia lastenvaatteita kaikkiin leikkeihin.

Lapsille, lapsenlapsille ja kummilapsille haluaisi aina antaa vain parasta. Välillä sormi voi mennä suuhun kaikkien vaihtoehtojen edessä – varsinkin, jos haluaisi suosia vastuullisia valintoja. Silloin on hyvä, kun joku muu tekee seulontatyön.

– Olen valinnut myymälääni vain tuotteita, jotka on tuotettu eettisesti ja ekologisesti. Esimerkiksi suurin osa puuvillasta on GOTS-sertifioitua, mikä varmistaa luonnonmukaisuuden ja sen, ettei tuotannossa ole käytetty lapsityövoimaa, kertoo Emmi Iskanius Kaiku Kidsistä.

– Tuotteissa painotetaan suomalaisuutta, mutta valikoimassa on myös sellaisia vastuullisia ulkomaisia tuotteita, joita saa harvemmin Suomesta, Iskanius kertoo. Uutena valikoimiin tulivat Ruotsissa suunnitellut Mushien upeat lasten astiat. Lapsiperheitä ilahduttaa se, että astioita voi pestä koneessa ja mikrottaa.

Kaiku Kidsin mallistosta löytyy kesävaatteita ja asusteita lapsille ja aikuisille.

 

Vastuullisuus näkyy myös merkkien kehitysyhteistyönä. Iskanius nostaa esiin Kaiko-vaatemerkin, joka lahjoittaa kehitysmaiden lasten ja naisten kouluttamiseen seitsemän prosenttia tuotoistaan.

– Teen myös itse hyväntekeväisyystempauksia. Vaikka pienyrittäjän kassa ei olekaan muhkea, myös pienellä avulla on merkitystä. Joulun alla lahjoitin yhden viikonlopun myynnistä 10 prosenttia Hope ry:n vähävaraisten lapsiperheiden auttamiseen, kertoo Iskanius.

Kivijalkamyymälä palvelee kauppakeskus Sektorissa ja verkkokauppa koko maassa. Vaatemallistoista löytyvät sopivat tuotteet vastasyntyneille ja aina 134/140 -kokoon asti. Valikoimasta löytyy kesävaatteita ja asusteita myös aikuisille. Iskanius kannustaa ottamaan rohkeasti yhteyttä, mikäli esimerkiksi verkkokaupan tuotteista kaipaa lisätietoa.

– Asiakas on aina tärkein. Turha verkkokaupassa on yksin pohtia, kun puhelimen päässä on kauppias auttamassa, vinkkaa Iskanius.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Kaiku Kids

Haapaniemenkatu 18, H-Kerros, Kauppa- ja Viihdekeskus Minna
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä
Roosa Kosunen