Takaisin sivun yläreunaan

Lahjaideoita läheisille

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Oodia/Mirka Happonen | Kaupallinen yhteistyö

Kuopion keskustasta löytyy monipuolisesti shoppailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat lahjaideoita kaikille läheisille.

Suomalaisen Kirjakaupan Ulla Carroll-Hämäläisen mukaan syksyn ehdoton hittiteos on Einari Vidgrenin elämäkerta ja se sopii monenlaisille lukijoille. Omanlainen tietokirjansa on Papan kanssa kahvilla, joka kertoo yhden evakkotarinan.

– Huumorin ystävälle sopivat Antti Holman Kaikki elämästä(ni) ja Miika Nousiaisen Pintaremontti. Vaikka ne ovat kevytlukuisempia, niissä on iso sanoma, Carroll-Hämäläinen sanoo. Lahjaksi voi antaa myös vaikkapa kuukauden jäsenyyden Suomalainen Plus ääni- ja e-kirja-palveluun.

Sekä Carroll-Hämäläinen että Minna Kunnasluoto Lelukauppa Partasesta kertovat, että tänä vuonna erityisessä nosteessa on yhdessä tekeminen, kuten lauta- ja palapelit.

– Joka vuosi myydyin lautapeli on Afrikan tähti. Pukinkonttiin sopivat myös Vuoden lastenpeli Etsi ja Löydä! Safariseikkailu sekä perhepelien voittaja Second Change, vinkkaa Kunnasluoto.

Lelumaailman suurin hitti on L.O.L Surprise -sarja ja tänä jouluna erityisesti Remix-versio, jossa jokaiselle nukelle on sävelletty oma biisi. Myös pelien hahmot, kuten Roblox, sekä vanhat klassikot, kuten Pokemon, Star Wars ja Harry Potter, ovat jälleen suosittuja.

– Vaatepuolella jokavuotisia ihanuuksia ovat pörröiset oloasut ja sukat. Näitä ostetaan sekä aikuisille että lapsille. Lapsille on myös ihania pehmoisia haalareita, jossa on mukava viettää aikaa. Aivan joulun alla miehet etsivät puolisoilleen upeita alusvaatteita, joita meillä on hieno valikoima, vinkkaa Katriina Erholtz Lindexiltä.

Muun muassa nämä kaikki liikkeet sijaitsevat kauppa- ja viihdekeskus Minnassa. Shoppailun ohessa voi pysähtyä myös Kanttilan pop-up-kirjakahvilaan lukemaan ja seurustelemaan. Pisteellä voi tutustua Kuopion ja Minna Canthin historiaan Kanttilan remontin ajan.

 

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Kauppa- ja viihdekeskus Minna

Haapaniemenkatu 18, 70110 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä
Mirka Happonen