Takaisin sivun yläreunaan

Lomailun ydin löytyy Tahkolta

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Kuopio-Tahko markkinointi | Kaupallinen yhteistyö

Tahkolla vapaa viikonloppukin tuntuu lomaviikolta.

Staycation-ilmiö kannustaa lähimatkailuun sekä tutkimaan omia kotikulmia uusin silmin. Termi on yhdistelmä englanninkielisistä sanoista stay (jäädä) ja vacation (loma). Ilmiön ydin on itsestä huolehtiminen ja oma hyvinvointi, sillä jokainen tarvitsee välillä taukoa.

Uusia kokemuksia etsiessä ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan. Resepti onnistuneeseen lomaan on mielekäs tekeminen, hyvä seura sekä iloinen asenne tutustua lähikulmien tarjontaan.

Arjesta irtaantumiseen riittää hyvin päivän tai kaksi kestävä lähiloma. Tahko Spa Hotellilla on runsaasti korkeatasoisia, hyvin varusteltuja lomahuoneistoja, joissa on kaikki tarvittava paikan päällä.

Tahkon talvessa riittää näkemistä, kokemista ja tekemistä koko perheelle. Matkailukeskus on varsinkin liikkujien ja ulkoilijoiden unelmakohde. Ensikertalaisille mahdollisuuksien määrä voi tuntua suurelta, mutta onneksi Tahko Spa Hotellin ammattitaitoinen henkilökunta osaa kertoa talven parhaat vinkit. Kaikkiin aktiviteetteihin voi vuokrata välineet paikan päältä, joten uusia lajeja pääsee kokeilemaan matalalla kynnyksellä.

Tahko Spa Oy
Keitaankatu 1
73310 Tahkovuori
Puh. 0600 550 148
info@tahkospa.fi
www.tahkospa.fi

Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä