Takaisin sivun yläreunaan

Palkittuja burgereita

Teksti Oodia/Eetu Ollikainen | Kuvat Omer Levin, Eemeli Kukkonen | Kaupallinen yhteistyö

Menusta löytyy suosikkiannoksia jokaiseen makuun.

Suosittu Konttiravintola Morton on saapunut jälleen kesäksi H-talon edustalle. Ravintola tunnetaan erityisesti herkullisista burgereistaan. Varma valinta ensikertalaiselle on ikisuosikki Delaware, jossa on muun muassa cheddaria, chilisipulihilloketta sekä pekonia, tai klassikkoburgeri Little John, joka sisältää Peltolan Blue -sinihomejuustoa ja talon omaa punasipulihilloketta.

Myös erikoisruokavalioisille ruokaa löytyy: annokset saa vegaanisena, gluteenittomana ja laktoosittomana, minkä lisäksi burgereista on saatavilla myös kana- ja kasvisvaihtoehtoja. Myös lapsille on tarjolla omat annoksensa. Ravintola on avoinna joka päivä, joten ruuasta voi nauttia leppoisasti ja väljästi ravintolan kesäterassilla tai annokset voi hakea kotipakettiin.

Arkipäivisin lounaslistalta löytyy päivän burgeri tai päivän salaatti ja kello 14 jälkeen ravintolasta saa á la cartea nautittavaksi paikan päällä tai otettavaksi mukaan.

Mortonin burgerit voi nauttia paikan päällä tai ottaa mukaan.

 

Ruokalista tehdään ajatuksella, että jokaisen annoksen tulee olla jonkun suosikki. Tämä filosofia on myös poikinut tunnustuksia. Vuonna 2017 ravintola pokasi Kuopion parhaan burgerin palkinnon ja vuonna 2019 yrittäjä Jarna Kaplas palkittiin valtakunnallisena vuoden nuorena yrittäjänä.

Mortonin Konttiravintoloita löytyy myös Helsingistä, Jyväskylästä, Joensuusta, Varkaudesta, Pieksämäeltä ja Rautalammilta. Jokainen Konttiravintola on nimetty ravintolaketjun innoittajan John Mortonin lasten mukaan.

Kaikki ravintolan annokset on myös kätevä hakea mukaan tai tilata suoraan kotiin tai majapaikkaan Woltin kautta.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Konttiravintola Morton

Haapaniemenkatu 20, 70110 Kuopio
Kesällä ravintola on auki keskiviikosta sunnuntaihin.
Jaa artikkeli

Tekijät

Eetu Ollikainen