Takaisin sivun yläreunaan

Limusiinilla elämysmatkalle

Kaupallinen yhteistyö

Kuopion pisimmän limusiinin kyydissä yhteinen illanvietto saa uusia ulottuvuuksia.

Kun matka on tärkeämpi kuin määränpää, kannattaa ystävien kanssa vuokrata käyttöön limusiini. Kuopion pisin ja komein auto on Cadillac Escalade -limusiini, jossa on mittaa peräti 10 metriä. Auto sopii mainiosti elämysajoihin. Kyydissä voi ajella lenkkiä pitkin kaupunkia, siemailla hieman skumppaa, kuunnella musiikkia ja nauttia elämästä.

– Autoa tilataan kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja monenlaisille juhlaseurueille. Se on ollut hääautona, polttarikulkuneuvona, omana juhlatilana tai muuten vain seurueen elämysajossa, kertoo kehitysjohtaja Jukka Kuiri Kuirin Taksipalvelulta.

Limusiiniajelun ydin on elämyksellinen tapa viettää aikaa ystävien kanssa, sillä hulppeaan matkustamoon mahtuu henkilöautoa enemmän porukkaa. Kuiri kuvailee, että usein kyytiin lähdetään keskustasta, sitten ympäriinsä ajellaan tunti tai pari ja lopulta päädytään takaisin keskustaan. Kyytiläiset saavat olla huoletta, sillä kuljettajalle voi antaa vapaat kädet reittisuunnitteluun.

– Ystävien kanssa kyytiin mahtuu mukavasti, ja auton matkustamosta löytyy kaikki bilettämiseen tarvittava: tunnelmavalot, diskovalot, hyvät musiikki- ja televisiolaitteet ynnä muut, kuvailee Kuiri.

Kuopion pisimmän limusiinin kyytiin mahtuu hyvin ystävien kanssa.

 

Suosittuina kesäiltoina auto on usein erilaisten juhlaseurueiden käytössä iltapäivästä pitkälle iltaan, joten Kuiri suosittelee lämpimästi ennakkotilauksen tekemistä. Limusiinia vuokrataan tuntihinnalla. Ensimmäinen tunti kustantaa 150 euroa ja seuraavat tunnit 100 euroa aina alkavalta 15 minuutilta.

– Varsinkin pandemia-aikaan auto toimi etko- ja jatkopaikkana. Silloin pidettiin omat elämykselliset juhlat limusiinin kyydissä. Limusiiniajelu on yksi tapa viettää yhteistä iltaa, sanoo Kuiri.

Cadillac-klasikkoiden kyydissä kelpaa kruisailla.

 

Limusiini on osa yrityksen Cadillac-taksien konseptia. Limusiinin lisäksi taksiajossa on kesäisin monille tuttu vuoden 1959 Cadillac-klassikko, jonka tunnistaa suurista takasiivistä sekä massiivisesta keulasta. Myös vuosimallin 1962 auto on massiivinen ilmestys, mutta tässä menopelissä on hieman maltillisemmat takasiivet. Näiden kolmen lisäksi taksitolpalta voi bongata ympäri vuoden 2019 jättiläismäisen Cadilla Escaladen, jonka keula nousee peräti 150 sentin korkeuteen.

– Valinnanvaraa riittää jokaisen makuun. Amerikanrautojen lisäksi käytössämme on tyylikkäitä ja mainoksettomia mustia takseja. Ammattitaitoiset kuskimme ovat aina siististi pukeutuneita ja autot edustuskunnossa, Kuiri summaa.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Kuirin Taksipalvelu

Tilausnumero 0300 03 03 03
Cadillac-numero 0400 176 609
info@kuirintaksipalvelu.fi
www.kuirintaksipalvelu.fi

Lataa ”Kuirin Taksipalvelu” -sovellus AppStoresta tai Google Play -kaupasta.
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä