Takaisin sivun yläreunaan

Matkailuneuvojilta vinkkejä kesään

Teksti Oodia/Sari Kinnunen | Kuvat Kuopion kaupunki/Vicente Serra | Kaupallinen yhteistyö

Kuopion torilta löydät kaupungin matkailuneuvojat, jotka antavat hyviä ideoita kesän aktiviteetteihin ja nähtävyyksiin.

Kuopion tori on kaupungin vilkkain paikka, jonne hakeutuvat niin paikalliset kuin matkailijat. Täällä tapahtumien keskipisteessä Kauppahallin kupeessa aivan Siskotyttö-patsaan vieressä on myös Mualiman Napa Shop. Shopista löytyy paikallisia käsitöitä sekä kohde-esitteitä erilaisista nähtävyyksistä. Tämän lisäksi lasipaviljongissa sijaitsee kaupungin infopiste, jossa kaupungin matkailuneuvojat ovat paikalla maanantaista perjantaihin kello 9–16 ja lauantaisin kello 9–15. Heidät tavoittaa torin alueelta 12. kesäkuuta alkaen aivan elokuun loppupuolelle saakka.

Uudet matkailuneuvojat saavat kesäkuun alussa huolellisen perehdytyksen Kuopion alueen palveluihin ja nähtävyyksiin. Heiltä voi kysyä alueen tapahtumista, tarjolla olevista aktiviteeteista ja vaikkapa sopivasta ruokapaikasta. He osaavat myös neuvoa mistä löytää lisää tietoa kiinnostavista aiheista. Matkailuneuvojat auttavat myös kulkemiseen liittyvissä kysymyksissä, mikäli joku nähtävyys sijaitsee hieman kauempana.

– Vaikka netistä löytyykin paljon tietoa, niin kannattaa matalalla kynnyksellä tulla nykäisemään matkailuneuvojaa hihasta, kannustaa kaupungin asiakaspalveluvastaava Jaana Huttunen, joka odottaa vilkasta matkailukesää. Kuopion käyntikortteina toimivat matkailuneuvojat ovat kielitaitoisia asiakaspalveluihmisiä, jotka auttavat mielellään.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Kuopion kaupunki

Tulliportinkatu 31, 70110 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Sari Kinnunen