Takaisin sivun yläreunaan

Räjähtävää työhyvinvointia

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Henry Kainulainen | Kaupallinen yhteistyö

Aiemmin yritysten suosima ampumaharrastus on jälleen trendikästä TYKY-toimintaa.

Savo Shot on täynnä elämyksiä ja urheiluammuntaa. Yritys järjestää erilaisia ohjelma- ja koulutuspalveluita, joissa pääsee yhdessä uusien kokemuksien ääreen. Työkykypäivänä voi firman väen kerätä autoon ja lähteä ampumaradalle kokeilemaan aseen käyttöä.

– Suurin osa palveluistamme on täyden palvelun paketteja, joihin sisältyvät kaikki ammuntaan tarvittavat välineet ja varusteet. Myös vakuutukset tulevat suoraan meidän puolelta, joten asiakkaan ei tarvitse tehdä muuta kuin tulla ampumaan, kertoo Henry Kainulainen.

Ensikertalaiselle Kainulainen vinkkaa, että mukaan tarvitaan ainoastaan säänmukaiset ulkoiluvarusteet. Toimintaa on ympäri vuoden, ja ampuminen tapahtuu katoksesta radalle. Ennen ampumaan pääsemistä kaikille pidetään tekniikka- ja turvallisuuskoulutukset.

– Tärkeintä on kuunnella ohjeet hyvin. Laji sopii kaikille, sillä se ei ole fyysisesti vaativaa, vaan osumiseen vaaditaan ainoastaan keskittymistä, Kainulainen kertaa.

Ampuminen on oivaa väliohjelmaa vaikkapa kokousten oheen, sillä se vie vain pari tuntia. Kainulainen kertoo, että heidän suosituin pakettinsa on Movie Guns, jossa pääsee ampumaan elokuvista tutuilla aseilla. Jokainen voi siis olla ampumaratojen sankari.

Ampumarata tekee paljon yhteistyötä muiden Tahkon yritysten kanssa, joten isommille ryhmille voidaan tarvittaessa järjestää myös ruokailut. Ampumaan pääsee ilmoittamalla ennakkoon ajankohdan ja ryhmän koon. Noudatamme voimassa olevia koronasuosituksia.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Savo Shot

Varpaisjärventie 785, 73320 Nilsiä
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä