Takaisin sivun yläreunaan

Ymmärrettävää lakitietoa yritysten & työnantajien arkeen

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Rouva Musta/Tiina Haring | Kaupallinen yhteistyö

Lainsäädännön vaatimukset ja niiden muutokset aiheuttavat monissa yrityksissä päänvaivaa.

Joka vuosi yrityksiä koskevaan lainsäädäntöön tulee tuhansia muutoksia. Toimialasta ja koosta riippumatta yritystä ja työnantajaa velvoittavien säännösten kenttä on laaja. Lakitietoa tarvitaan muun muassa työsuhteen elinkaaren eri vaiheissa, arkisissa talouskysymyksissä ja yritystoiminnan muutostilanteissa.

– Siinä hetkessä, kun lakitietoa tarvitsee, on luotettavan ja ymmärrettävän tiedonlähteen hyvä olla tiedossa ja lähellä. Moni yrittäjä ja työnantaja on epätietoinen siitä, mistä ajantasainen tieto löytyy ja miten sitä pitäisi tulkita, ymmärtää varatoimitusjohtaja Tarja Anunti Linnunmaa Lexiltä.

Tarja Anunti, Emmi Muhonen, Tiina Juntunen, Jonna Rytkönen, Hanna Kiiskinen, Samuli Tiirikainen ja muut Linnunmaa Lexin asiantuntijat auttavat yrityksiä lakipykälien viidakossa.

 

Linnunmaa Lexin ratkaisu on digitaalinen lakiseurantapalvelu. Sinne on koottu kansantajuisesti ajankohtainen lakitieto lakiasiantuntijoiden kommenteilla höystettynä. HR & Talous -lakiseuranta auttaa arkisissa tilanteissa niin yrittäjiä, yritysjohtajia, esihenkilöitä kuin HR- tai taloushallinnon ammattilaisiakin.

– Palvelusta löytyvät kaikki tarvittavat lakipykälät, asetukset, viranomaispäätökset ja työehtosopimukset. Sieltä on helppo hakea omaa organisaatiota ja omaa toimenkuvaa koskevat tiedot. Sinne voi tehdä sisäisiä merkintöjä, jakaa vastuita ja asettaa muistutuksia reagointia vaativiin asioihin, kuvailee HR & Talous -palvelun lakiasiantuntija Emmi Muhonen.

Palvelu on vuorovaikutukseen panostavien lakiasiantuntijoiden ja erikoisjuristien kokoama, joten se on aina ymmärrettävä, luotettava ja ajantasainen. Asiantuntijoiden kommentit auttavat keskeisten velvoitteiden ja muutosten ymmärtämisessä. Selainpohjainen palvelu sopii kaikenkokoisille yrityksille, ja se toimii kuukausimaksulla.

– Chat-palvelustamme saa apua palvelun käyttöön ja oikeiden pykälien löytämiseen. Kerromme lakimuutoksista asiakkaillemme myös kvartaaleittain sähköpostilistauksen ja webinaarimuotoisen ”uutiskatsauksen” muodossa. Yrityksen on helppo hahmottaa, miten muutoksiin on tarpeen valmistautua, vinkkaa Muhonen.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Linnunmaa Lex Oy

Kuopion Portti, Puutarhakatu 3, 70300 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä