Takaisin sivun yläreunaan

Monipuolista liikunnan riemua

Teksti Oodia/Saga Iinatti | Kuvat Oodia/Roosa Kosunen | Kaupallinen yhteistyö

Kattava liikuntakeskus palvelee niin paikallisia kuin myös alueella vierailevia lomailijoita.

Kuopion Bellanrannassa sijaitsee hyvinvointi- ja liikuntakeskus Huippu Center, joka tarjoaa 1 200 neliön verran liikkumisen riemua. Keskus kätkee sisälleen kuntosalin ja monipuolisten hyvinvointipalveluiden lisäksi myös peräti 400 neliömetrin kokoisen trampoliiniareenan, jossa voi hyppiä, pomppia ja loikkia vaahtokuutiomereen.

– Areena sopii kaikenikäisille. Lapset viihtyvät trampalla vanhempien treenatessa, mutta hyppely sopii hyvin myös aikuisille. Järjestämme trampalla yksityistunteja ja ryhmäliikuntaa, vinkkaa liikuntakeskuksen johtaja Eveliina Liimatainen Huippu Centeriltä.

Kertamaksulla pääsee tutustumaan trampoliinille, ja lomailijakin voi ostaa kortin, johon ladataan tietty määrä kertoja samoin kuin kuntosalille. Kuukausikorttikin on mahdollinen. Trampoliiniareenan voi yhdistää myös syntymäpäivien viettämiseen liikuntakeskuksella. Vauhdikkaan hyppimisen jälkeen siirrytään viettämään yksityiskäyttöön varattuun tilaan herkullisia hetkiä. Kahdeksan hengen syntymäpäivien hinta on 199 euroa, joka sisältää pääsyn tramppa-areenalle, herkut ja yksityistilan, jossa esimerkiksi vanhemmat voivat viettää aikaa lasten pomppiessa.

– Synttäreiden järjestäminen tiloissamme on vanhemmille vaivatonta. Lapsilla riittää tekemistä ja tänne mahtuu isompikin porukka, vinkkaa Liimatainen.

Liikuntakeskuksen kuntosali on yksi Kuopion alueen suurimmista, ja laadukasta treenitilaa on peräti 1 200 neliötä. Salille on helppo saapua, sillä bussipysäkki, kaupunkipyöräparkki sekä maksuton tilava parkkialue ovat aivan keskuksen vieressä.

– Säännöllinen saliharjoittelu vuoden ympäri tuo hyvää tasapainoa arkeen ja pitää yllä lihaskuntoa. Kun pitää myös kesällä yllä arjen rutiineja, on syksyllä helppo jatkaa treenaamista. Meidän ainutlaatuinen ilmankostutusjärjestelmämme takaa miellyttävät treeniolosuhteet myös kesällä, kertoo Liimatainen.

Huipun monipuoliset ryhmäliikuntatunnit kannustavat liikkumaan vuoden ympäri. Ryhmäliikuntojen kesälukujärjestys starttaa toukokuun lopussa, ja suunnitelmissa on myös ulkotreeniä. Laajennusosion erilliset ovet saa tarvittaessa avattua, joten ohjaaja voi sään salliessa siirtää tunnin myös ulos, ja treenaaja pääsee nauttimaan kesäsäästä.

Kattavien liikuntapalveluiden lisäksi liikuntakeskuksen yhteydessä toimii myös monipuolisesti erilaisia hyvinvointi- ja terveysalan yrityksiä, joten saman katon alta saa esimerkiksi hieronta-, ravitsemus- ja fysioterapiapalveluita. Yhteistyö liikuntakeskuksen sisäisten toimijoiden sekä Bellanrannan alueen muiden yritysten kanssa varmistaa sen, että Huippu pystyy vastaamaan entistä paremmin asiakkaidensa tarpeisiin.

– Kesälle ja syksylle meillä on tarjolla muun muassa kehonhuolto- ja nuotiohetki Pölhön saaressa ja se toteutetaan yhteistyössä Ravistamon kanssa. Erilaiset yhteistyöt alueen toimijoiden kanssa mahdollistavat sen, että saamme räätälöityä juuri asiakkaidemme tarpeisiin sopivia palvelupaketteja, esimerkiksi tyhy-päiviä varten, vinkkaa Liimatainen.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Huippu Center

Siikaranta 9 A, 70620 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Saga Iinatti
Roosa Kosunen