Takaisin sivun yläreunaan

Seikkailuja joka lähtöön

Teksti Oodia/Roosa Kosunen | Kuvat Oodia/Roosa Kosunen | Kaupallinen yhteistyö

Satamasta löytyy elämysyritys, joka tarjoaa hulvattomia kokemuksia aktiviteettien ystäville.

Letkeästi suppaillen

Suppailu on täydellinen tapa nauttia kesäpäivästä vesillä maisemia ihaillen. SUP-lautoja voi vuokrata niin lähivesistön retkelle kuin useamman päivän mökkireissulle. Sataman laajentuneesta valikoimasta löytyy SUP-lautoja kaikentasoisille ja -kokoisille seurueille.

Suomen halvin kajakkiretki

Vapaapäivänä kannattaa vuokrata kajakki ja suunnata iki-ihanaan Hietasaloon. Vain seitsemän kilometrin päässä sijaitsee Kuopion paras uimaranta ja kesäkuussa ovensa avaava kota. Vuokraamosta löytyy kajakkeja niin omatoimiretkeilijöille kuin aloittelijoillekin. Turvallisen ja sujuvan kyydin voi varmistaa ostamalla lisähintaan opastuksen.

Villiä kyytiä venetaksilla

Seikkailunhaluiset seurueet pääsevät kokemaan vauhdin huuman uudella RIB-veneellä. Kipparin kyydissä saa istua mukavasti ja kokea olevansa osa Kallaveden luontoa ja tarinoita. 8-paikkainen vene kyyditsee Hietasaloon niin elämysmatkailijat, työporukat kuin erilaiset juhlaväet. Kyydin voi tilata parhaiten nettisivuilta.

Mukavasti maastopyöräillen

Fatbike-maastopyörä on leveiden renkaiden ansiosta varma menopeli maastoon kuin maastoon. Mukavalla ja helppoajoisella pyörällä voi valloittaa lähiseutua haluamansa tuntimäärän ajan. Maastopyöräilijät voivat ajella esimerkiksi Puijon maastopyöräilyreittiä, joka kulkee koko Puijon selänteen halki. Pyöräilyn lomassa kannattaa pitää evästauko tornin juuressa tai Puijonsarven upealla laavulla.

https://seikkailukeskus.johku.com/

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Kuopion Seikkailukeskus Oy

Makasiininkatu 2, 70101 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Roosa Kosunen