Takaisin sivun yläreunaan

Vietä ikimuistoinen igluyö

Teksti Oodia/Joona Paakkanen | Kuvat BeneOne Oy/Anu Kiiveri-Sahila, AuroraHut | Kaupallinen yhteistyö

Miltä kuulostaisi tunnelmallinen yö igluveneessä Kallaveden rannalla?

Luonto ja hyvinvointi ovat kasvavia trendejä matkailussa. Suorituskeskeisen kiiruhtamisen sijaan matkalta haetaan mieltä ja kehoa helliviä elämyksiä. Uniikit majoituskokemukset luonnon äärellä ovat nyt suosiossa. Kuopiolainen BeneOne Oy järjestää kaupungin elämyksellisimpiä majoituksia AuroraHut®-lasi-iglussa.

Helmikuussa 2021 Kuopion Porttiin uudet toimitilat avannut BeneOne tarjoaa neljän vuodenajan AuroraHut®-majoitusta Kuopiossa Kallaveden lähialueella. Yrityksen toimitusjohtaja Tarja Tirkkonen kertoo, että majoittuminen igluveneessä on ikimuistoinen elämys premium-tason tarjoiluilla ja varusteluilla.

– Asiakkaiden viihtyvyyteen on panostettu. Parivuoteen lisäksi veneestä löytyy muun muassa ruokakellari, kompostoiva wc sekä keittiö astiastoineen ja ruokailuvälineineen. Oma ilmanvaihto mahdollistaa, että iglussa on viihtyisää lämpimilläkin keleillä, kuvailee Tirkkonen.

– Hintaan sisältyy myös runsas aamiainen, joka toimitetaan saapumisen yhteydessä. Lisäksi on mahdollista tilata iltapalaa ja erilaisia Feeling good -palveluitamme.

Igluyöhön sisältyy runsas aamiainen.

 

Igluveneen sijoituspaikka on Väinölänniemen kupeessa lähellä alueen lukuisia palveluita. Tirkkosen mukaan se voidaan myös jälkiä jättämättä siirtää asiakkaan toiveen mukaan Kallaveden lähialueella.

– Lisäpalveluna kohteeseen voi matkustaa vesilentotaksin kyyditsemänä esimerkiksi suoraan lentokentältä tai satamasta järvimaisemista ilmaperspektiivistä nautiskellen, Tirkkonen iloitsee.

Terveyden ja hyvinvoinnin palveluihin erikoistunut yritys järjestää kesällä myös Yö metsässä -elämysviikonloppuja. Kesäkuun alussa ja elokuun puolivälissä järjestettävät tapahtumat tarjoavat unohtumattomia luontoelämyksiä kauniissa Iivarinsalossa.

– Ohjelmassa on muun muassa hoitoja, metsäjoogaa ja tuoreista raaka-aineista valmistettuja luomuruokia. Kesäkuussa teemana on japanilainen kulttuuri, ja mukana on 20 vuotta Japanissa asunut kirjailija Marjo Seki, Tirkkonen kertoo.

Lisää tietoa tapahtumista löytyy yrityksen verkkokaupasta.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

BeneOne Oy

Kuopion Portti, Puutarhakatu 9 B (3 krs.), 70300 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Joona Paakkanen