Takaisin sivun yläreunaan

Luistinvuokraamo palvelee jäillä liikkujia

Teksti Oodia/Joona Paakkanen | Kuvat Seikkailukeskus | Kaupallinen yhteistyö

Talvi on täällä taas. Luistimet ja muut talviliikuntavälineet voi vuokrata Kuopion matkustajasatamasta.

Kuopio hemmottelee talviurheilun ystäviä. Luonnonkauniista kaupungista löytyy monipuolisesti reittejä liikuitpa sitten kengillä, suksilla tai luistimilla. Kaupungin luisteluradoista suosituin on vuosittain Kallavedelle jäädytettävä rata, jota käytetään myös kansainvälisestikin tunnetussa Finland Ice Marathon -tapahtumassa.

Sataman ja Väinölänniemen maisemissa kulkevan radan pituus vaihtelee parista kilometristä yli kymmeneen kilometriin, ja se tarjoaa huippuluokan olosuhteet kaikille jäillä liikkuville.

Entä jos et omista luistimia, mutta haluaisit nauttia jäillä liikkumisen huumasta? Ratkaisu ongelmaasi löytyy Kuopion Seikkailukeskukselta, jonka luistinvuokraamo palvelee asiakkaita tuttuun tapaan Kuopion matkustajasatamassa.

– Vuokraamomme toimii Queen R -laivalla aivan satamatorin vieressä. Retkiluistimien lisäksi meiltä voi vuokrata esimerkiksi ahkioita, potkukelkkoja ja liukulumikenkiä. Myös kilpakelkkoja on tulossa valikoimiin, Seikkailukeskuksen toimitusjohtaja Kalevi Puomilahti iloitsee.

Vuokraamon yhteydessä palvelee myös suosittu kahvila, josta voi ostaa lämmintä juomaa ja purtavaa tammikuun 10. päivästä lähtien. Puomilahden mukaan asiakkaita palvellaan myös päivittäisillä jäätiedotteilla, jotka löytyvät Facebookista Ice skate rental – luistinvuokraus Kuopio -sivustolta.

– Jäätiedotteita kannattaa seurata oman turvallisuuden vuoksi. Jäille on muutenkin hyvä ottaa mukaan turvallisuusvälineitä, kuten heittoköysi ja naskalit. Luonnollisesti meiltä voi vuokrata myös erilaisia turvallisuusvälineitä, Puomilahti neuvoo.

Vuokraamo ja kahvila ovat avoinna päivittäin klo 10–15 säävarauksella. Helmikuun 2. päivästä alkaen avoinna klo 10–16.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Kuopion Seikkailukeskus Oy

Makasiininkatu 2, 70101 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Joona Paakkanen