Takaisin sivun yläreunaan

Viihdettä ja sporttia kaikille

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Oodia/Roosa Kosunen | Kaupallinen yhteistyö

Pakkasesta viis – Tahkolla riittää tekemistä myös sisällä.

Lomatunnelmaan pääsee lyhyemmilläkin vapailla, sillä Tahkolle ajelee Kuopiosta noin kolmessa vartissa. Olipa kyse sitten lyhyemmästä tai pidemmästä viipymästä, kaikkia arjen rutiineja ei ole pakko jättää unholaan. Tahko Spa Hotellin yhteydestä löytyy runsaasti tekemistä sekä lomailijoille ja etätyöläisille että perheille ja kaveriporukoille.

Vauhdikas keilaus sopii koko perheelle. Myös perheen pienimmille löytyvät kengät, kevyemmät pallot sekä nousevat laidat, jotka helpottavat pelaamista. Rauhallisempaa menoa kaipaavat keilaavat aamupäivisin, sillä iltaa kohden vauhti kasvaa. Illemmalla siirrytään hohtokeilauksen pariin, mikä tuo kisailuun oman tunnelmansa.

Tahko Spa Hotellilta löytyy alueen suurin kuntosali, jossa on välineitä kaikenlaiseen treeniin. Siistillä ja viihtyisällä salilla voi tehdä monipuolisesti niin kehonhuoltoa, voimaharjoittelua kuin aerobistakin treeniä. Salin keskeinen sijainti varmistaa, että halutessaan salille voi mennä vaikkapa siksi aikaa, kun perheen junioriosasto pelaa aulan uudistetussa loungessa.

Lounge on peliluola, josta löytyy muun muassa pelikoneita, ilmakiekko, biljardi sekä uutuutena saapunut hauska pöytäcurling. Menossa on myös aulauudistus, jossa Tahko Spa Hotellin aula muuntautuu rennommaksi ja viihtyisämmäksi oleskelualueeksi. Mikäpä sen parempaa kuin nautiskella kuppi kahvia ja seurata Tahkon ihmisvilinää.

Omaa tilaa ja rauhaa saa varaamalla käyttöön yksityistilan. Porukalla voi vaikkapa varata VIP-saunan, jossa voi mainiosti viettää erilaisia yksityistilaisuuksia. Viihtyisä tila on vasta remontoitu, ja sinne mahtuu hyvin jopa 20 henkilöä. Omalla porukalla voi viettää aikaa ja saunoa, mutta myös kulkea omaa reittiä suoraan kylpylän puolelle.

Kylpylän poreissa tulee helposti jano ja nälkä, joten allastili helpottaa asiointia. Huurteiset juomat ja sapuskat pitävät mielen virkeänä. Tilin kautta ruuat ja juomat on helppo kuitata, eikä lompakkoa tarvitse lähteä kesken kaiken hakemaan.

Tahko Spa Hotellin tasokkaissa huoneistoissa kelpaa majoituttua aktiivisen loman yhteydessä. Huoneistoissa on täysin varusteltu keittiö, oma sauna ja ulkovälinevarasto, joten kotoa mukaan napattujen ulkoiluvälineiden säilyttäminen loman aikana onnistuu helposti. Hyvä varustelutaso takaa, että huoneistossa viihtyy myös esimerkiksi etätöissä.

Pyöräily on mukava aktiviteetti myös talvella. Kylpylähotellille on saapunut kuusi uuttaa pyörää, joista kaksi on perinteisiä ja neljä sähköavusteisia. Talvisiin maisemiin ja Tahkon reitteihin pääsee näppärästi tutustumaan pyörän selästä käsin.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Tahko Spa Oy

Keitaankatu 1, 73310 Tahkovuori
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä
Roosa Kosunen