Takaisin sivun yläreunaan

Tilaa ja tyyliä unohtumattomiin hetkiin

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Villa Havukka/Johanna Koponen | Kaupallinen yhteistyö

Entisessä tehtaanjohtajan huvilassa yhdistyvät kattavat puitteet ja mökkitunnelma.

Kallaveden rannalta löytyy kokoustilojen piilotettu timantti: Villa Havukka. Entisen sellutehtaan johtajan edustuskodiksi rakennettu huvila sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä Kuopion keskustasta. Huhujen mukaan siellä on aikoinaan kestitty isojakin nimiä.

Nykyään jokainen voi olla kuin arvovieras ja varata huvilan omaan käyttöönsä. Upeissa maisemissa sijaitseva kohde sopii oivasti sekä virallisempiin että rennompiin kokous- tai työhyvinvointipäiviin. Onpa tiloissa järjestetty myös lukuisia häitä ja muita perhejuhlia. Kaikkiaan tiloihin mahtuu 50 henkilöä.

 

Huvilassa on peräti 350 neliötä, joten sen sisätilat mahdollistavat monenlaiset tilaisuudet. Päivä voi alkaa vaikkapa aamupalalla ja virallisella ohjelmalla, minkä jälkeen voi jakaantua pienryhmiin eri tiloihin, verrytellä iltapäivällä joogaamalla ja päättää päivä miellyttäviin löylyihin.

Kaksikerroksisen huvilan toisessa kerroksessa on noin 14 hengelle sopiva kokoustila. Siellä on myös oleskelutilaa sekä hyvin varusteltu keittiö, josta löytyy täydellinen astiasto 40 hengelle. Huvilalla mahtuu yöpymään 13 vierasta, joten kauempaakin tulijoiden on helppo saapua paikalle.

Alakerrassa on noin 12 hengen saunatila sekä hyvät äänentoistolaitteet, biljardi- ja pingispöydät sekä darts-taulu. Tarvittaessa tilaa järjestyy myös bändille ja tanssilattialle, kun on aika laittaa jalalla koreasti. Lisäksi ulkona on kota sekä noin 8 hengen idyllinen rantasauna, josta on hyvä pulahtaa suoraan Kallaveteen.

Tunnelmapäällikkö Johanna näyttää tiloja mielellään etukäteen sekä auttaa järjestelyissä avaimet käteen -periaatteella. Saman katon alta saa tarvittaessa cateringin sekä vinkit bändeihin ja aktiviteetteihin. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin saapua paikalle.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Villa Havukka

Selluntie 25, 70420 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä