Takaisin sivun yläreunaan

Ammattilaisten asialla: työvaatteet ja -tarvikkeet saman katon alta

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Oodia/Mirka Happonen | Kaupallinen yhteistyö

Jotta tuotanto pysyy rullaamassa, tarvittavien tuotteiden kannattaa olla saatavilla läheltä.

Kuopion rakennus-, teollisuus- ja logistiikka-alan ammattilaisia hemmotellaan, sillä Kolmisoppeen avautui Pohjoismaiden ensimmäinen TOOLS- ja Grolls-brändien yhteismyymälä. Saman katon alta löytyvät ammattilaiskäyttöön tarkoitetut työvaatteet, työkalut ja kiinnitystarvikkeet.

– TOOLSin vahvuus on erityisesti teollisuudessa ja rakentamisessa. Brändin valikoimasta löytyvät työkalut ja kiinnitystarvikkeet, kertoo myymäläpäällikkö Mikko Sairanen.

Saman katon alta löytyy nyt kaikki tarpeellinen, summaa myymäläpäällikkö Mikko Sairanen

 

Grolls puolestaan tunnetaan laadukkaista työvaatteista ja -suojaimista. Työvaatteiden ja -kenkien kokohaitarista löytyy sekä pieniä että suuria kokoja. Lisäksi naisten mallisto kasvaa koko ajan. Tarjolla on myös kestävän kehityksen arvoihin vastaava kierrätyspolyesterista valmistettu mallisto.

– Olemme panostaneet ostamisen helppouteen. Meillä on paikan päällä laaja valikoima kokoja ja malleja, joten tuotteita on helppo tulla sovittamaan ja ostamaan heti mukaan, kertoo Sairanen.

TOOLS- ja Grolls-brändien yhteismyymälä on tyylikäs kokonaisuus.

 

Vaatteet saadaan viimeistellyiksi näppärästi, sillä yksittäisen tuotteen logopainatukset onnistuvat heti odottaessa. Lisäksi käytössä on brodeerauslaite, jolla pipot, lippikset ja takit saadaan tyylitellyiksi asiakasyrityksen ilmeen mukaisesti.

– Yhteismyymälän lisäksi tuotteita voi ostaa verkkokaupan kautta. Smart Service -palveluiden avulla pystymme myös toimittamaan asiakkaan tiloihin esimerkiksi oman konttimyymälän tai vaikkapa käsineautomaatin, Sairanen mainitsee esimerkkeinä. Tavoitteena on toimia asiakkaiden ennaltaehkäisevänä kumppanina, jotta tuotanto pysyy koko ajan käynnissä.

– Kalleinta aikaa on se, jos tuotanto on pysähdyksissä rikkonaisen osan takia. Hommat keskeytyvät myös, mikäli työhousut tai turvakengät rikkoutuvat. Silloin me astumme kuvaan ja tarjoamme tarvittavat tuotteet nopeasti, summaa Sairanen.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Grolls & Tools Kuopio

Suvannontie 7, Kuopio, Puh. 050 4656 099
www.grolls.fi/grolls-kuopio
www.tools.fi

Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä
Mirka Happonen