Takaisin sivun yläreunaan

Pohjoisen tunnelmaa kokouksiin

Teksti Oodia/Topias Tölli | Kuvat Oodia/Topias Tölli | Kaupallinen yhteistyö

Lapin marjoista tehty smoothie pohjoisessa miljöössä tuo kokouksiin omaleimaisen sävyn.

Lapland Hotels Kuopio tarjoaa pohjoista tunnelmaa ja monipuoliset tilat kokouksien pitämiseen. Oletko esimerkiksi koskaan tehnyt kokousmuistiinpanoja kannon päällä istuen?

– Meillä voi todella monipuolisesti erilaisia tilaisuuksia järjestää. Rennompia kokouksia voi järjestää Kirnussa sohvalla istuen tai tosiaan vaikka kannolla, hymyilee ravintolapäällikkö Teemu Kurikka.

Tarjoiluissa maistuu vahvasti pohjoinen, kertoo ravintolapäällikkö Teemu Kurikka.

 

Kirnu on mukautuva tila ja siellä on mahdollista järjestää kokousten lisäksi jopa 120 hengen coctailtilaisuuksia ja perhejuhlia. Kirnun ohella kokouskerroksesta löytyy myös perinteisiä luokkamuotoisia tiloja, joista Haltiaan mahtuu 30 henkeä, Valkiaan 45 henkeä ja Joikuaan 20 henkeä. Lisäksi Haltian ja Valkian voi yhdistää väliovella toisiinsa. Kurikka vinkkaa myös, että pienempiin ja rennompiin tilaisuuksiin sopii saunakabinetti Kuulea, jossa voi viettää aikaa saunomisen merkeissä.

– Lisäksi meillä on ravintola Gallán puolella varattavissa 22 hengen Jávri-kabinetti, joka on käytössä aamusta iltaan esimerkiksi aamiaspalavereihin, lounastilaisuuksiin tai illallisille, Kurikka summaa.

Tarjoiluissa maistuu vahvasti pohjoinen. Kokouksissa on mahdollista saada Lapin marjoista tehtyä smoothieta, ja muiden tarjoilujen maut vaihtelevat kausittain:

– Kausivaihtelu näkyy tarjottavissa ja raaka-aineet tulevat pohjoisen puhtaasta luonnosta, Kurikka kertoo.

Kurikka myös toivottaa kaikki kuopiolaiset tervetulleiksi joka päivä katettavalle aamiaiselle.

– Meillä alkaa Jäämeri-teema 6.10, eli mennään makujen kanssa vielä pohjoisemmaksi. Sieltä saapuu Jäämeren herkkuja lautaselle, Kurikka vinkkaa.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Lapland Hotels

Puijonkatu 32, 70110 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Topias Tölli