Takaisin sivun yläreunaan

Elämyksiä joka päivälle

Teksti Oodia/Heta Jyrälä, Saga Iinatti | Kuvat Oodia/Roosa Kosunen | Kaupallinen yhteistyö

Tahkolta löydät kaiken, mitä kesäpäivääsi voit kaivata.

Hittilajit padel & tennis

Tahko Spa Hotelilta löytyy kolme huipputasoista padelkenttää sekä tenniskenttä. Tarjolla on myös opetusta lajeihin kurssien ja yksityistuntien muodossa. Kentälle astuessasi mukaan tarvitset vain omat kengät ja liikuntaan sopivat vaatteet, sillä hotellin vastaanotosta voi vuokrata mailat sekä pallot.

Pyörällä maastoon

Tahkon upeat pyöräreitistöt kulkevat pitkin rinteitä ja rotkoja, jolloin pienestä avustuksesta on apua. Maastopyöräilyyn sopivat loistavasti e-fatbiket, joita voi kätevästi vuokrata Tahko Spa Hotelin vastaanotosta. Hotellin asiakaspalvelijat osaavat vinkata sopivat ulkoilureitit ja luontopolut niin koko perheelle kuin haastavampaankin makuun. Kokeiluun kannattaa laittaa esimerkiksi ympärivuotinen 20 kilometriä pitkä maastopyöräilyreitti, joka kulkee Nipasen, Tarpisenmäen sekä Varpaisjärventien eteläpuolen kautta.

Golfia & frisbeegolfia huipulla

Tahkon alueelta löytyy myös kolme arvostettua golfkenttää, mikä tekee Tahkosta myös golfarin kesäparatiisin. Kylpylähotelli sijaitsee aivan golfkenttien kyljessä, jolloin liikkuminen lajin pariin onnistuu vaivatta.

Frisbeegolfin harrastajat viihtyvät rinteillä sijaitsevalla 18-väyläisellä radalla. Perheen pienimmät arvostavat puolestaan Tahkon lähiliikuntapuistosta löytyvää helpompaa 9-väyläistä rataa koreineen.

Keilausta, pelailua & kylpylän laineita

Joskus sadepäivä osuu lomapäivälle, jolloin kannattaa siirtyä sisälajien pariin. Hotellin yhteydessä on kuusiratainen keilahallikokonaisuus, jossa voi pitää hauskaa sekä perinteisen keilailun että hohtokeilailun hengessä. Taitojaan voi mitellä myös pelialueella esimerkiksi dartsin ja biljardin parissa. Kaivattua rentoutumishetkeä voi lähteä hakemaan kylpylän lämpimistä vesistä.

Kylpylän laineissa viihtyy vaikka joka päivä, sillä allasalueella on neliratainen 25 metriä pitkä uima-allas, kuntoutus- ja viihdeallas, poreallas, lasten allas, vesiliukumäki, virkistävät ulkoaltaat sekä Wibit-vesiseikkailurata, jossa voi kiipeillä ja liukua.

Liikettä SuperCornerissa & kuntosalilla

SuperCorner Tahko -sisäaktiviteettipuisto tarjoaa hauskaa koko perheelle. Puistossa on tarjolla kaikkia erilaisia huveja ja pelejä säästä riippumatta. Lasten viihtyessä pomppujen äärellä voivat aikuiset keskittyä treeniin leikkikentän vieressä sijaitsevalla kuntosalilla. Joukkuepelejä varten voi varata sisäpelikentän, jossa on puitteet esimerkiksi salibandyn, lentopallon, koripallon, pöytätenniksen ja sulkapallon pelaamiseen.

Syö & nuku hyvin

Ulkoilujen ja pallopelien lomassa energiavarastoja kannattaa käydä täydentämässä Tahko Span yhteydessä sijaitsevassa ravintola Riemussa. Hotellin tasokkaissa majoituksissa ja pehmeissä pedeissä lepäämisen jälkeen puolestaan riittää jälleen puhtia uuteen seikkailuun. Hotellilla on 2–6 hengen huoneistoja, joissa viihtyy pidemmänkin reissun. Hyvin varustelluissa huoneistoissa on tasokas keittiö ja kokkausvälineet, pyykinpesukone, urheiluvälinevarasto sekä tietenkin sauna. Huoneistot sijaitsevat aivan Tahkon ytimessä, joten kaikki alueen aktiviteetit ovat joka päivä käden ulottuvilla.

 

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Tahko Spa Oy

Keitaankatu 1, 73310 Tahkovuori
Jaa artikkeli

Tekijät

Saga Iinatti
Heta Jyrälä
Roosa Kosunen