Takaisin sivun yläreunaan

Hyvinvointia pakettiin

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Oodia/Mirka Happonen | Kaupallinen yhteistyö

Liikunta on omaa aikaa, hyvää oloa sekä koko perheen tekemistä.

Koko perhe ilahtuu elämyksellisestä liikunta- ja hyvinvointilahjasta. Huippu Centerin Eveliina Liimataisen mukaan terveyttä ja hyvinvointia edistävät lahjat ovat usein mieluisia.

– Lahjakortti on mainio tapa muistaa läheistä. Miten olisi hyppyaikaa trampoliiniareenalle, alkupanos kuntosalijäsenyyteen tai vaikkapa yksilövalmennus? Henkilökohtaisen valmentajan avulla lahjansaaja pääsee varmemmin kohti omia tavoitettaan, vinkkaa Liimatainen.

Lahjakortin voi osoittaa suoraan tietylle palvelulle tai pelkästään summalle, jolloin saaja voi itse päättää, mihin kortin käyttää. Vuoden voimassa oleva lahjakortti on myös joustava lahja, sillä sen voi käyttää silloin kun itselle parhaiten sopii.

– Trampoliiniareenalle voi lähteä koko perhe pomppimaan. Nykytilanteen vuoksi olemme pienentäneet trampoliiniareenan sekä ryhmäliikunnan enimmäishenkilömääriä, jotta turvavälit on helpompi säilyttää, Liimatainen kertoo.

Huippu Centerillä voivat liikkua kaikenikäiset.

Liimataisen mukaan liikuntakeskuksessa on panostettu turvallisuuteen myös varmistamalla käsidesin sekä puhdistusainepullojen riittävyys. Liikunnan aikana saa myös halutessaan käyttää maskia tai hanskoja. Lisäksi henkilökunta pitää maskeja palvellessaan ja ohjatessaan asiakkaita silloin, kun turvavälin säilyttäminen on haasteellisempaa.

– Joulun alle ja välipäiville keksimme jotain spesiaalia ja liikkumaan voi tulla vaikkapa jouluvieraiden kanssa! Vuoden alusta meillä starttaakin sitten uusi ryhmäliikuntalukujärjestys, kertoo Liimatainen.

Liikuntakeskus Huippu Center sijaitsee Bellanrannassa, noin 2,5 kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Paikalle pääsee niin bussilla kuin omalla autollakin, sillä keskuksen edessä on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja. Oman treenin ajaksi yli 8-vuotiaat lapset voi jättää trampoliiniareenalle pomppimaan henkilökunnan valvontaan.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Huippu Center

Siikaranta 9 A, 70620 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä
Mirka Happonen