Takaisin sivun yläreunaan

Jeesiä arjen pulmiin

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Oodia/Roosa Palokangas | Kaupallinen yhteistyö

Pikapalvelusta saa apua kodin päivittämiseen ja sisustamiseen.

Moni voi samastua tilanteeseen, jossa uuden kodin listat odottavat laittajaansa. Usein myös iskuporakonetta vaativat tehtävät jäävät roikkumaan, kun itsellä ei ole työkaluja, aikaa tai osaamista.

– Meillä kotona katon spottivalot paloivat yksitellen, kun neljän metrin huonekorkeudessa ei kukaan yltänyt niitä vaihtamaan, nauraa asiakkuuspäällikkö Petra Jokilinna Jokiväriltä.

Pimeydessä elämisen sijaan apuun voi pyytää Jeesarin. Jeesari on sähköasentaja, kirvesmies tai maalari, joka piipahtaa parhaimmillaan jopa parin tunnin aikaikkunalla tarvittavien välineiden kanssa auttamaan.

Tehtävät ovat yleensä tavallisia arjen asioita lampun kiinnittämisestä tapetointiin. Jokilinnan mukaan kaikkein eniten jeesataan kalusteiden kokoamisessa ja hyllyjen kiinnittämisessä seinään. Ennen töiden aloittamista voidaan auttaa myös hakemalla rautakaupasta tilatut tavarat mukaan.

Jokivärin Henna ja muut ammattilaiset auttavat silikonien vaihtamisessa, hyllyjen kiinnittämisessä ja muissa pientöissä.

– Parasta on, että palvelu on todella vaivaton. Meille voi soittaa, ja työnjohtomme koordinoi avun oikeaan paikkaan. Jeesari tulee, tekee työn, siivoaa jäljet ja lähtee. Ja asukas saa itse nauttia lopputuloksesta, kuvailee Jokilinna.

Jokilinnan mukaan jeesarit ovat sosiaalisia ja joustavia ammattilaisia. He kulkevat Savo-Karjalan alueella ja auttavat niin kotitalouksia kuin mökkiläisiä ja yrittäjiäkin. Palvelu laskutetaan kuluneen ajan mukaan.

– Työstä voi tehdä kotitalousvähennyksen. Kannattaa siis rohkeasti tiedustella Jeesaria apuun matalalla kynnyksellä, vinkkaa Jokilinna.

Pikapalvelun lisäksi yritys auttaa kaikissa kodin, kiinteistön ja toimitilan remonteissa. Yritys on toiminut Kuopiossa vuodesta 2013 ja Joensuussa yli 40 vuotta.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Jokiväri Oy / Jeesari

Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä
Roosa Kosunen